• Bedrijfswagens
  • Trucks

100% elektrisch. 100% in charge.

Elektrische bedrijfswagens

Op weg naar duurzame mobiliteit met de eVans van Mercedes-Benz. Met het eerste volledige elektrische bedrijfswagengamma, is er nu voor iedere ondernemer een elektrische bedrijfswagen naar wens. De eVans laten zien dat lokaal emissievrij rijden, overtuigende prestaties, comfort en lage bedrijfskosten perfect kunnen worden gecombineerd. Altijd 100% in controle en altijd met het oog op morgen. Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden voor uw onderneming. Ga nu naar de dealer en boek een testrit.

eVito Gesloten Bestelwagen

Dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de traditionele Mercedes-Benz Vito, dat is de eVito. En bovendien net zo functioneel, krachtig en praktisch inzetbaar. Rijdt u veelal in de stad op planbare en vaak terugkerende routes? Dan is deze eVito voor u een perfecte optie.

   Zeer rendabele elektromotor.
   Actieradius tot 149 km*.
   Aanzienlijke laadruimte zonder beperking door elektrische aandrijving.

eSprinter Gesloten Bestelwagen

Met zijn efficiënte elektroaandrijving is de eSprinter net zo zuinig en betrouwbaar als u al een kwart eeuw van de niet-elektrische tegenhanger gewend bent. De actieradius van 168 km maakt het de ideale bedrijfswagen voor pakketvervoer.

   Tot 150 kilometer lokaal emissievrij rijden.
   Tot 80% opgeladen in 20 minuten*.
   Laadvolume van 11 m³.

EQV

Maak kennis met de EQV en zijn luxueuze uitstraling. Dankzij het hoogwaardige design is het een genot om in te rijden. EQ staat voor elektrische intelligentie: aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en alle innovatieve bijbehorende services en diensten.

   Actieradius van 355 kilometer*.
   Zitplaatsen tot 8 passagiers en bagage. 
   Inclusief revolutionair infotainmentsysteem MBUX.

eVito Tourer

De eVito Tourer is de flexibel in te zetten bedrijfswagen voor personenvervoer en garandeert optimaal rij- en zitcomfort. En met zijn ruime actieradius is hij uitermate geschikt voor ritten buiten de stad.

   Plek voor maar liefst 8 passagiers.
   Actieradius van 360 kilometer*.
   Tot 80% opladen bij snellaadstation in ca. 45 minuten.

Subsidie voor elektrische bedrijfswagens

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Niet alleen met belastingvoordelen en subsidies voor elektrische auto's. Ook elektrische bedrijfswagens (tot 3.500 kg toelaatbaar totaalgewicht) komen in aanmerking voor fiscale voordelen. 

Zo is er ook nog een fiscaal voordeel: een verlaagde bijtelling en geen wegenbelasting.

U betaalt tot en met 2025 geen motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting) voor een elektrische bedrijfswagen. Op die manier wordt elektrisch rijden gestimuleerd. Voor bestelauto's zonder CO2-uitstoot geldt in 2020 een bijtellingspercentage van 8% indien de catalogusprijs niet hoger is dan € 45.000. Over het eventuele hogere bedrag geldt een bijtelling van 22%. Neem contact op met uw financieel adviseur en bespreek wat voor u van toepassing is.

*Stroomverbruik in kWh/100 km: 27,0 ; CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0. De waarden voor het stroomverbruik en de actieradius zijn voorlopig en voor het certificatieproces vastgesteld door de technische dienst conform UN/ECE-regeling nr. 101. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met ambtelijke waarden zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de fabriekswaarden en ambtelijke waarden zijn mogelijk.


Wilt u meer informatie over onze eVans of een proefrit maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


 

 
 
 
 
 
 

 
 

 
  

Waar bent u naar op zoek?