• Bedrijfswagens
  • Trucks

Jong gebruikte Mercedes-Benz bestelwagens.

Mercedes-Benz Certified

Met een tweedehands bestelwagen van Mercedes-Benz bent u goed op weg. Helemaal als dat er een van Certified is, want ook in een tweede leven biedt een Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter of V-Klasse kwaliteit, comfort en rendement.

Met het Certified label voor gebruikte bestelwagens bent u verzekerd van een betrouwbaar en op 65 punten gecontroleerd voertuig voor een zeer aantrekkelijke aanschafprijs. Een officieel gekeurde bestelwagen met garantie, maar ook een echte Mercedes-Benz met een ongekend comfortniveau, riante laadruimtes en de uitstraling die past bij een bedrijf als het uwe.

De Zekerheden van Certified

   Tot 24 maanden garantie.

   6 maanden of 10.000km onderhoudsvrij.

   Compleet doorgelicht op 65 punten.

   Uw bestelwagen is connected.

   Maximaal 6 jaar oud.

   MobiloVan pechhulp.

Certified Rente Actie

Kwaliteit rijden, maar dan wel tegen het meest aantrekkelijke tarief? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Want met een bestelwagen van Certified, het officiële occasion bestelwagenlabel van Mercedes-Benz, zit u altijd goed! Tijdelijk hebben we een aantrekkelijk rentetarief van 4,99% i.c.m. ServiceCare Maintenance of Complete. Dat is dus 100% Mercedes-Benz kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs. 

Wij willen uw bedrijfswagen kopen!

ROGAM krijgt veel vraag naar bedrijfswagenoccasions. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij interesse in gebruikte bedrijfswagens van alle merken, van jong tot oud. 

Mede vanwege ons uitgebreide netwerk en de grote vraag zijn wij in staat om u een aantrekkelijk voorstel te doen.  


Heeft u een vraag over Certified of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


 

 010 418 04 00

 
 

Waar bent u naar op zoek?