• Bedrijfswagens
  • Trucks

De nummer 1 in het groepsvervoersegment.

Taxi-aanbod bij ROGAM

Teruggave BPM voor taxibedrijven afgeschaft vanaf 2020.

Per 1 januari 2020 is de BPM-teruggave op taxi's afgeschaft. Voor taxi-ondernemers valt daarmee een belangrijk voordeel bij de aanschaf en afschrijving van een taxi weg. 

Mercedes-Benz is uw professionele partner in personen- en groepsvervoer. De Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter voldoen gegarandeerd aan de strenge eisen die u aan uw taxi stelt. Met hun krachtige motoren en veelzijdigheid zijn de Citan, Vito, V-Klasse en Sprinter de onbetwiste nummer 1 binnen het groepsvervoersegment!

Het dagelijks gebruik van een taxi vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt, ROGAM dus.


ROGAM Van ProCenter

Om onze toewijding te onderstrepen zijn wij onlangs gecertificeerd als Van ProCenter. ROGAM behoort hiermee tot het selecte gezelschap Van ProCenters in Nederland! De vestigingen ROGAM Bergschenhoek, ROGAM Rotterdam Spaanse Polder en ROGAM Gouda, zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan een pakket aan eisen op het gebied van customer excellence waarmee ondernemers met één of meerdere bestelwagens beter worden bediend. 

Citan Tourer

De zeer comfortabele en veilige Citan Tourer. Uitgerust met een krachtige CDI motor. De Citan is bij uitstek geschikt voor stadvervoer, maar is ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld ritten van of naar vliegvelden en treinstations. 

Vito Tourer

De Vito Tourer is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de Zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. 

V-Klasse

De V-Klasse is ontwikkeld met gevoel voor rijplezier en dynamiek, zodat u ook op de weg volop van mooie momenten kunt genieten. Een voertuig dat overal in het oog springt dankzij de unieke stijl van Mercedes-Benz. Een stijl die tot in het kleinste detail is geperfectioneerd. Als de V-Klasse voor personenvervoer wordt ingezet, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan. 

Sprinter Tourer

Wanneer u uw passagiers niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig en comfortabel naar hun bestemming wilt brengen, is de Sprinter Tourer ideaal voor u: met stoelconfiguraties voor twee tot negen personen, innovatieve uitrustingen, een comfortabele instapmogelijkheid voor het passagierscompartiment, een royaal interieur en een ruime bestuurdersplek. 

Sprinter Tourer Rolstoelbus

De Sprinter Tourer is het uitgelezen model om te gebruiken als rolstoelbus. Door de ombouw naar rolstoelbus met o.a. schuifdeuren aan zijkant en een automatische rijplank, biedt de Sprinter royaal plaats aan max. 8 personen, 6 rolstoelen of een combinatie hiervan. 

 

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?