.

Nú tijdelijk financieren tegen 0,99% rente

Profiteer van deze zeer scherpe rente actie

 

Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Bent u een snelle beslisser? Dan hebben wij een zeer scherpe renteactie. Tot en met 31 oktober 2017 profiteert u bij ROGAM en Mercedes-Benz Financial Services namelijk van een speciale rente-actie van 0,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.

 

Let op, koopt u een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen die geregistreerd wordt v.a. 01-01-2018 dan geldt een rente-actietarief van 2,99%. Profiteer daarom nu van 0,99% rente op onze voorraadmodellen!

  

Check onze huidige voorraad door op onderstaande button te klikken

 

Actievoorwaarden:
•Actie is geldig op verkooporders t/m 31 oktober 2017 en met een uiterste registratiedatum van 31 december 2017. Vindt de registratie van uw nieuwe auto plaats v.a. 01-01-2018 dan geldt een rente actietarief van 2,99%
•Actie is geldig op alle nieuwe Mercedes-Benz personenwagen modellen.
•Actie geldt voor Netto Financial Lease en huurkoop.
•Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
•Minimale looptijd 24 maanden.
•Maximale looptijd 60 maanden.


--

Dit aflopend krediet in de vorm van huurkoop wordt u aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (KvK nummer 30079040, AFM vergunningsnummer 12013436) onder voorbehoud van kredietacceptatie. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Tegelijk met betaling van de laatste maandtermijn dient een slottermijn te worden voldaan. Deze slottermijn bedraagt € 0,-. In de vaste debetrentevoet op jaarbasis komen alle kosten van het krediet tot uitdrukking, omdat Mercedes-Benz Financial naast de rente geen andere kosten berekent, is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) gelijk aan de debetrentevoet. De Algemene Voorwaarden Huurkoop Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. zijn van toepassing. De kredietovereenkomst wordt afgesloten op uw privé naam. Alle bedragen inclusief btw. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.