Citan acties

 

 

De Mercedes-Benz Citan

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma. Vanzelfsprekend zijn de bekende eigenschappen als vooruitstrevende veiligheid, kwaliteit, rijdynamiek en zuinigheid ook van toepassing op de stoere Citan.

 

Het kwalitatief hoogwaardige interieur en het fraaie design zullen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. Bovendien zijn er voor de Citan Gesloten bestelwagen bijzonder aantrekkelijk geprijsde Lines beschikbaar. Hiermee past u zeer voordelig de Citan aan uw persoonlijke wensen aan. 

 

U rijdt de Citan al voor € 14.990,-

 

Kijk voor zeer scherp geprijsde Citan's uit voorraad op ROGAMvoordeel.nl

Op de site ROGAMvoordeel.nl vind u snel en eenvoudig onze Citan's die direct uit voorraad leverbaar zijn. U profiteert bij aankoop van een Citan uit voorraad van hoge registratiekortingen en inruilpremies. Bij ROGAMvoordeel.nl heeft u namelijk de grootste keuze voor de beste prijs! Vraag direct een proefrit of offerte/inruilvoorstel aan!

Lees verder

 

Welke Citan past bij jou?

Kies de Citan die bij u past: Professional of Ambition?

Lees verder

 


Wij willen uw bedrijfswagen kopen!

ROGAM krijgt veel vraag naar bedrijfswagenoccasions. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij interesse in gebruikte bedrijfswagens van alle merken, van jong tot oud. Mede vanwege ons uitgebreide netwerk en de grote vraag zijn wij in staat om u een aantrekkelijk voorstel te doen.

Lees verder

   
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart