• Bedrijfswagens
  • Trucks

Perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Citan Acties

De Citan is door zijn uitstekende rijeigenschappen en compacte buitenafmetingen bijzonder geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De Mercedes-Benz Citan is hiermee de perfecte aanvulling op het brede Mercedes-Benz bestelwagenprogramma. Vanzelfsprekend zijn de bekende eigenschappen als vooruitstrevende veiligheid, kwaliteit, rijdynamiek en zuinigheid ook van toepassing op de stoere Citan.

Het kwalitatief hoogwaardige interieur en het fraaie design zullen ongetwijfeld bij u in de smaak vallen. Bovendien zijn er voor de Citan Gesloten bestelwagen bijzonder aantrekkelijk geprijsde Lines beschikbaar. Hiermee past u zeer voordelig de Citan aan uw persoonlijke wensen aan. 

 U rijdt de Citan al vanaf € 14.990,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 144,- per maand*.

 *Vraag naar de voorwaarden.

Wij willen uw bedrijfswagen kopen!

ROGAM krijgt veel vraag naar bedrijfswagenoccasions. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij interesse in gebruikte bedrijfswagens van alle merken, van jong tot oud. Mede vanwege ons uitgebreide netwerk en de grote vraag zijn wij in staat om u een aantrekkelijk voorstel te doen.

Citan accessoirespakketten

Regelmatig hebben wij interessante acties op accessoires voor de Citan. U kunt hierbij denken aan een trekhaak, binnenbetimmering, Pioneer radionavigatiesystemen, sidebars etc. 

Wij kunnen diverse accessoires direct vanuit de fabriek bestellen. Natuurlijk bouwen wij het ook voor u in op uw huidige Citan.

Vraag uw Accountmanager naar de acties en mogelijkheden.


Heeft u een vraag over onze Citan Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?