.

Helemaal relaxed. Nu een automaat zonder meerprijs.

 

Bij ROGAM krijgt u tijdelijk op de A-Klasse, B-Klasse, CLA , GLA, C-Klasse Coupé & Cabrio en SLC de automaat zonder meerprijs geleverd. Zo kunt u, afhankelijk van het model, genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed. Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541 incl. BTW. Ook voor zakelijke rijders is de kosteloze automaat interessant vanwege de lagere fiscale waarde.

 

Download hieronder de actieprijslijst met daarin de prijzen van de betreffende modellen die een automaat zonder meerprijs hebben.

Prijslijst downloaden

 

2,99% rente-actie 

Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 december 2017 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services namelijk van een speciale rente-actie van 2,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen.


Voorraad

 Check onze huidige voorraad door op onderstaande button te klikken:


Interesse in een nieuwe Mercedes-Benz? U bent van harte welkom op één van onze vestigingen of vraag direct een vrijblijvend inruilvoorstel aan.

 
 
 
 
  


Actievoorwaarden automaat zonder meerprijs:

  • Van toepassing op A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is)
  • Geldig tot en met 31 december 2017 bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen.
  • De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen.
  • Voordeel is op de nette catalogusprijs, niet op BPM
  • Niet geldig op de A-Klasse Sport Edition, GLA Activity Edition, C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’/'Sport Edition'.

  • De actie is niet geldig in combinatie met Privélease.

* Zakelijk aanbod. Netto Financiële Lease. Acceptatie onder voorbehoud door Mercedes-Benz Financial Services B.V.