.

Stap over naar een nieuwe generatie met de Mercedes-Benz inruilpremie

 

 

Duurzame mobiliteit staat bij ROGAM en Mercedes-Benz hoog in het vaandel. Om de overstap naar een beter milieu een duwtje in de rug te geven, bieden wij u nu tijdelijk een financieel voordeel bij aankoop van een nieuwe auto.

 

Wanneer u nu uw huidige diesel personenauto (EU1 tot en met EU4), ongeacht het merk, inruilt voor een nieuwe Mercedes-Benz met een diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt u een inruilpremie van € 2.420,-.

 

Liever een smart met benzinemotor of een smart electric drive? Dan doet de dealer u plezier met een inruilpremie van € 1.210,-. Uw overstap naar een auto met minder of geen uitstoot draagt niet alleen bij aan een betere leefomgeving, ook uw portemonnee heeft er baat bij. Kom snel langs bij één van onze ROGAM vestigingen en vraag naar de voorwaarden.

 

Check onze huidige voorraad door op onderstaande button te klikken

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie? Vult u dan onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
1) De inruilpremie bedraagt € 2.420,- bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen met EU6 diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid. Als u een nieuwe smart met benzinemotor of een smart electric drive koopt, bedraagt de inruilpremie € 1.210,-. Deze inruilpremie komt boven op eventuele andere subsidies en lopende acties.

2) De restwaarde wordt berekend door een onafhankelijke instantie.

3) De marktwaarde wordt berekend door de Mercedes-Benz dealer, die uw auto van u overneemt.

Deze actie is geldig bij aankoop van een nieuwe Mercedes‑Benz personenwagen met een EU6 diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid, of bij aankoop van een nieuwe smart met een benzinemotor of een smart electric drive in de periode van 02-08-2017 tot en met 31-12-2017, geleverd voor 31-03-2018, wanneer wordt voldaan aan de voorwaarden hierboven. Slechts 1 slooppremie en/of inruilpremie per besteld nieuw voertuig. De in te ruilen auto moet, ongeacht het merk, minstens 6 maanden voor 02-08-2017 op uw naam zijn gezet.

Gecombineerd verbruik: 2,1 - 17 l/100 km, 47,6 – 5,9 km/l. CO2-uitstoot: 48 - 397 g/km.