Navigatie update

Nu voor € 99,- (excl. BTW)

 

Een verkeerde afslag, wegen die ineens niet meer bestaan of zijn afgesloten… het kan zomaar gebeuren als uw navigatiesysteem niet up-to-date is. Voorkom verrassingen onderweg en maak gebruik van deze aanbieding voor uw navigatiesysteem.

 

Navigatie update

Uw Mercedes-Benz is tijdloos. Uw navigatiegegevens helaas niet. Gemiddeld verandert per jaar zo‘n 20% van de kaart-navigatiegegevens. Met de aanschaf van de nieuwste navigatie-cd‘s of -dvd‘s* bent u ervan verzekerd dat er bij de calculatie van uw routes rekening wordt gehouden met nieuwe straten, bruggen, knooppunten en mogelijke verkeersbelemmeringen. Bovendien worden u onnodige omwegen bespaard ten gevolge van een verouderd gegevensbestand. Kortom, met de nieuwste navigatie-cd‘s en -dvd‘s kunt u opnieuw volop genieten van uw navigatiesysteem met:

 

• Geactualiseerde straatgegevens
• Hogere precisie
• Afdekking van nieuwe landen
• Nieuwe nuttige plaatsen
• Nieuwe huisnummers

 

Indien u meer informatie wenst, vult u dan onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Uw gegevens


 
 
 
 
 
 
  

 

* Actievoorwaarden: Deze actie is alleen van toepassing voor Becker Map Pilot navigatie systemen. Geldt alleen voor de Mercedes-Benz Vito met bouwjaar vanaf 2014 en de Mercedes-Benz Sprinter vanaf bouwjaar 2013.


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart