• Bedrijfswagens
  • Trucks

Uitstekende voorwaarden en de beste service.

10% korting op uw verzekering

Met een Mercedes-Benz verzekering heeft u uitstekende voorwaarden en de beste service voor een goede prijs. Wij denken met u mee en wij laten u nooit staan. U wordt altijd vakkundig en goed geholpen bij de afhandeling van schade en uw auto wordt gerepareerd met originele onderdelen.

Uw rijdend visitekaartje

Uw bestelwagen is met belettering ook uw visitekaartje. Mocht u de dupe van schade of diefstal worden, dan vergoeden we ook de belettering, opties en accessoires. Tot een bedrag van € 500,- verzekeren we dit gratis voor u mee.

Vervangend vervoer en meer

Juist als ondernemer, waarbij u voor uw werk afhankelijk bent van uw bestelwagen, komt schade of diefstal altijd ongelegen. Komt u onverhoopt langs de weg staan? Bij pech schiet uw eigen dealer u te hulp, bij een ongeval komen wij uw kant op. Na uw telefoontje zijn we snel ter plaatse, helpen u direct de weg weer op of brengen u met uw Mercedes-Benz naar de dichtstbijzijnde dealer. Met onze aanvullende bijdekkingen voor bijvoorbeeld vervangend vervoer rust u uw verzekering optimaal uit. U stapt dan direct over in een gelijkwaardige bestelwagen, of dit nu in Nederland of het buitenland is. U kunt snel weer aan de slag!

Voordelen:

  • Nieuwe onderdelen bij uw Mercedes-Benz dealer:
    Zodra u uw bestelwagen wilt verkopen, zal worden gecontroleerd hoe uw Mercedes-Benz is onderhouden. Met onze verzekering behoudt uw investering een zo hoog mogelijke waarde.
  • Schadeherstel en -afhandeling:
    Vervelend, uw Mercedes-Benz heeft schade. Wie kan u beter helpen dan uw vertrouwde dealer? Uw bestelwagen is bij ons in de juiste handen, wij weten hoe belangrijk uw bestelwagen voor u is. Naast een vakkundig herstel helpen wij u voor het gemak ook bij de administratieve afhandeling van de schade, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 
  • Diefstal samen voorkomen:
    Laat uw bestelwagen niet in verkeerde handen komen. Een van de maatregelen die u tegen diefstal kunt treffen, is het monteren van diefstalbeveiliging. Met onze bestelwagenpolissen heeft u een gratis accessoiredekking tot maximaal € 1.250,-


Heeft u een vraag over onze Acties? Neem gerust contact met ons op.


 010 418 04 00

 

Waar bent u naar op zoek?