.

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Bij Mercedes-Benz staan veiligheid en comfort voorop. Net als kwaliteit en betrouwbaarheid. Thema’s die u als rijschoolhouder vast meteen herkent. Bovendien wilt u in een aantrekkelijke lesauto rijden – en uw leerlingen ongetwijfeld ook. Sterker nog: dat vinden zij waarschijnlijk het belangrijkste. Want wie wil nou niet z’n eerste kilometers in een Mercedes-Benz rijden?


Leasen voor een scherp tarief

U geeft al les in de sportieve A-Klasse Business Solution voor het scherpe tarief van € 799,- per maand*. Voor € 865,- per maand lessen uw leerlingen in de stijlvolle B-Klasse Business Solution.

 

Aantrekkelijke financieringsactie én verlengde garantie voor rijscholen

Mercedes-Benz Financial Services biedt rijscholen een extra aantrekkelijk aanbod. Tot en met 31 december 2017 financieren rijscholen de A-Klasse of de B-Klasse tegen slechts 2,99% en daarnaast ontvangt men gratis 2 jaar verlengde garantie. Inclusief 2 jaar fabrieksgarantie heeft men in totaal 4 jaar garantie op uw Mercedes-Benz.

  • Actie is geldig t/m 31 december 2017.
  • Actie alleen geldig voor de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse & B-Klasse.
  • Actie geldt voor Netto Financial Lease.
  • Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
  • Minimale looptijd 24 maanden.
  • Maximale looptijd 60 maanden.


Verantwoord rijden

Als u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief rijden. Met een efficiënte motor, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Bovendien kiest u met Mercedes-Benz voor het mooiste visitekaartje van uw rijschool.

 

Download de leaflet met alle informatie over de A- en B-Klasse Business Solution


Wilt u meer informatie? Vult u dan onderstaande formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.