• Bedrijfswagens
  • Trucks

De Sprinter, brengt u verder dan ooit.

Sprinter Acties

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt. En hij ziet er zo goed uit, dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Sprinter. Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. 

U rijdt al een Sprinter vanaf € 21.845,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 229,- per maand*.

*Vraag naar de voorwaarden. 

Duurzaamheidspremie bij de eSprinter

U kunt fiscaal voordeel krijgen voor elektrisch rijden als u investeert in volledig elektrische auto's. Kies nu voor de milieubewuste eSprinter en Mercedes-Benz betaalt mee d.m.v. een duurzaamheidspremie tot € 1.000,-.* 

Mercedes-Benz Sprinter bestverkochte bestelwagen van 2019

Persbericht 7 januari 2020 - Mercedes-Benz Vans kijkt terug op een meer dan geslaagd 2019. Eén van de bestellers van het merk - de Mercedes-Benz Sprinter - was zelfs letterlijk de bestseller van Nederland en had zijn meest succesvolle jaar ooit.

Ondernemend Nederland koos in 2019 en masse voor de Sprinter. Mercedes-Benz Vans verkocht 7.930 Sprinters op zowel geel als grijs kenteken en was daarmee veruit koploper in de klasse van de grote bestelwagens. Bovendien was de Sprinter afgelopen jaar overall de bestverkochte bestelwagen van ons land. 

Wij willen uw bedrijfswagen kopen!

ROGAM krijgt veel vraag naar bedrijfswagenoccasions. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij interesse in gebruikte bedrijfswagens van alle merken, van jong tot oud. Mede vanwege ons uitgebreide netwerk en de grote vraag zijn wij in staat om u een aantrekkelijk voorstel te doen.


Heeft u een vraag over onze Sprinter Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?