Sprinter Acties


 

De Sprinter, brengt u verder dan ooit

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Sprinter. Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. 


Mercedes-Benz Sprinter bestverkochte bestelwagen van 2019

Persbericht 7 januari 2020 - Mercedes-Benz Vans kijkt terug op een meer dan geslaagd 2019. Eén van de bestellers van het merk - de Mercedes-Benz Sprinter - was zelfs letterlijk de bestseller van Nederland en had zijn meest succesvolle jaar ooit.


Lees hier het persbericht


Overige Sprinter acties

Extra inruilpremie op de Sprinter front-wheel drive
Bij ROGAM ontvangt u tijdelijk een extra inruilpremie van € 2.000,- op een nieuwe Sprinter mét voorwielaandrijving. Voordelen ten opzichte van de achterwielaandrijving zijn de lagere instap bij de laadruimte, afname van het gewicht met minimaal 50kg, minimaal 1m3 meer inhoud vanaf lengtemaat 2 én daarnaast is deze variant goedkoper. De actie is geldig t/m 31 maart 2020 met inruil van een bestelwagen.
Bekijk ons actuele aanbod

ROGAMvoordeel.nl

Op de site ROGAMvoordeel.nl vind u snel en eenvoudig onze Mercedes-Benz bestelwagens direct uit voorraad leverbaar. En bovendien profiteert u van hoge registratiekortingen. Bij ROGAMvoordeel.nl heeft u namelijk de grootste keuze voor de beste prijs! Vraag direct een proefrit of offerte/inruilvoorstel aan!

Lees meer

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart