Vito Acties


De Vito.

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Vito. Een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeëvenaarde prestatie.

 

U rijdt al een Vito vanaf € 17.990,- of € 419,- per maand. 

 

Nu een automaat voor slechts € 695,- bij aanschaf van een Vito uit voorraad

De stijlvolle Mercedes-Benz Vito die uitblinkt in rendement, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid is nu zéér voordelig bij ROGAM. Tot en met 30 september 2019 betaalt u namelijk slechts € 695,- voor de 7G-TRONIC Plus automaat.

Lees verder

 

ROGAMvoordeel.nl

Op de site ROGAMvoordeel.nl vind u snel en eenvoudig onze Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar. En bovendien profiteert u van hoge registratiekortingen. Bij ROGAMvoordeel.nl heeft u namelijk de grootste keuze voor de beste prijs! Vraag direct een proefrit of offerte/inruilvoorstel aan!

Lees verder


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart