Vito Acties


De Vito.

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Vito. Een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito én de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeëvenaarde prestatie.

 

U rijdt al een Vito vanaf € 17.990,- of € 419,- per maand. 

 

Nu een automaat voor slechts € 695,- bij aanschaf van een Vito uit voorraad

De stijlvolle Mercedes-Benz Vito die uitblinkt in rendement, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid is nu zéér voordelig bij ROGAM. Tot en met 31 maart 2019 betaalt u namelijk slechts € 695,- voor de 7G-TRONIC Plus automaat.

Lees verder

 

Test 6 maanden de Mercedes-Benz Vito

ROGAM biedt u de unieke mogelijkheid om een halfjaar een door u zelf samengestelde Mercedes-Benz bestelwagen tot in detail te testen. Dat is een wel héél lange proefrit… U profiteert van een scherp maandtarief (op basis van 60 maanden), maar u kunt na 6 maanden kostenloos het contract ontbinden. Nu is het dus wel heel aantrekkelijk om een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen te ervaren.

Lees verder

 

ROGAMvoordeel.nl

Op de site ROGAMvoordeel.nl vind u snel en eenvoudig onze Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar. En bovendien profiteert u van hoge registratiekortingen. Bij ROGAMvoordeel.nl heeft u namelijk de grootste keuze voor de beste prijs! Vraag direct een proefrit of offerte/inruilvoorstel aan!

Lees verder


Welke Vito past bij jou?

Een betrouwbare bestelwagen die uitblinkt in rendement, kwaliteit en veiligheid. De stijlvol
vormgegeven Vito is klaar voor iedere uitdaging. De Vito is standaard uitgerust met talrijke
actieve en passieve veiligheidssystemen

Lees verder 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart