Vito Acties


De Mercedes-Benz Vito

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Vito. Een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito ťn de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeŽvenaarde prestatie.

 

U rijdt al een Vito vanaf € 18.990,- 


Overige Vito acties

Nu een gratis 7G-TRONIC PLUS automaat bij aanschaf van een Vito uit voorraad

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Lees verder

ROGAMvoordeel.nl

Op de site ROGAMvoordeel.nl vind u snel en eenvoudig onze Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar. En bovendien profiteert u van hoge registratiekortingen. Bij ROGAMvoordeel.nl heeft u namelijk de grootste keuze voor de beste prijs! Vraag direct een proefrit of offerte/inruilvoorstel aan!

Lees verder

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart