• Bedrijfswagens
  • Trucks

Door en door betrouwbaar.

Vito Acties

Er zijn van die dingen die in alle opzichten uitblinken. Zoals de Mercedes-Benz Vito, een moderne en veelzijdige bestelwagen die door en door betrouwbaar is. Dat vinden wij niet alleen, dat blijkt ook uit het juryrapport voor Bestelauto van het Jaar 2017. De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma, het comfortniveau van de Vito ťn de sterke dealerorganisatie wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren en overtuigen. De Vito verkrijgt hiermee de prestigieuze Bestelauto van het Jaar-titel voor het tweede jaar op rij, een ongeŽvenaarde prestatie. 

U rijdt al een Vito vanaf € 18.990,- (excl. BTW/BPM) of vanaf € 199,- per maand*.

*Vraag naar de voorwaarden.

eVito Actie

Duurzaamheidspremie bij de eVito

U kunt fiscaal voordeel krijgen voor elektrisch rijden als u investeert in volledig elektrische auto's. Kies nu voor de milieubewuste eVito en Mercedes-Benz betaalt mee d.m.v. een duurzaamheidspremie tot € 2.000,-.* Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u € 2.000,- voordeel, op nieuw te bestellen voertuigen ontvangt u € 1.000,- voordeel. 

Nu een gratis 7G-TRONIC PLUS automaat bij aanschaf van een Vito uit voorraad

Als vakman bent u altijd druk en hard aan het werk. Is het dan niet fijn als sommige dingen vanzelf gaan? Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito. Nu tijdelijk met gratis 7G-TRONIC PLUS volautomaat t.w.v. € 2.200,-.* Zo rijdt u uw Vito wel heel comfortabel.

Klik op onderstaande buttons voor de actuele Vito voorraad van ROGAM of voor het inplannen van een proefrit.

Wij willen uw bedrijfswagen kopen!

ROGAM krijgt veel vraag naar bedrijfswagenoccasions. Om aan die vraag te kunnen voldoen, hebben wij interesse in gebruikte bedrijfswagens van alle merken, van jong tot oud. Mede vanwege ons uitgebreide netwerk en de grote vraag zijn wij in staat om u een aantrekkelijk voorstel te doen.


 Heeft u een vraag over onze Vito Acties? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?