.

Voorraadactie op de A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA

Profiteer van duizenden Euro's voordeel

 

Profiteer nu bij ROGAM op de voorraad nieuwe A-Klasse, B-Klasse, CLA en GLA van duizenden euro's voorraadvoordeel.

 

Bekijk het onderstaande aktieaanbod:


 

De A-Klasse.

Een supersportieve hatchback, met veel ruimte voor individuele keuzes. Nieuwe features zijn de komst van DYNAMIC SELECT, een onderstel met adaptief verstelbare demping en smartphone-integratie via Apple® CarPlay® en MirrorLink®. Dankzij de nieuwe motor A 160, is de A-Klasse – met z’n scherpe vanafprijs van € 26.695,- – nu bereikbaarder dan ooit. Bent u klaar voor zoveel A-Klasse?

 

> meer informatie A-Klasse
> bekijk de actuele voorraad A-Klasse op rogamvoordeel.nl
> reserveer uw proefrit


De B-Klasse.

Een ruime gezinsauto die comfort en veiligheid met elkaar verenigt. Met sportieve looks en een varaibel ruimteaanbod. De B-Klasse is de ideale auto in elke situatie. Wist u dat de B-Klasse ook leverbaar is met een stekker? De B 250 E is 100% elektrisch. Vanzelfsprekend zonder concessies te doen aan ruimte en design.

 

> meer informatie B-Klasse
> bekijk de actuele voorraad B-Klasse op rogamvoordeel.nl

> reserveer uw proefrit


De CLA Coupé.

De CLA interpreteert het nieuwe Mercedes-Benz design op een uitzonderlijk expressieve en uitdagende wijze. Met avant-gardistische en sportieve invloeden maakt de vierdeurs Coupé dan ook een duidelijk statement in het middenklassesegment. De daklijn van een coupé, ruiten zonder stijlen en een hoge taillelijn. Sterk geaccentueerde flanken met een vloeiende overgang naar de gespierde achterzijde. Sprekende details die misschien niet bij iedereen in de smaak vallen, maar wel bij degenen die daar oog voor hebben.

 

> meer informatie CLA Coupé
> bekijk de actuele voorraad CLA Coupé op rogamvoordeel.nl

> reserveer uw proefrit


De CLA Shooting Brake.

Ontdek hem en ervaar de stad als nooit tevoren: de nieuwe CLA Shooting Brake. Het bijzondere voertuigconcept werd in eerste instantie ontwikkeld voor mondaine jachtpartijen. Heden ten dage maakt de nieuwe CLA Shooting Brake zelfs van uw dagelijkse rit naar kantoor een exclusieve belevenis. Ontdek de unieke mix van royale ruimte en sportieve designtaal. Met zijn naar achteren aflopende daklijn en krachtige achterzijde zal deze auto zeker hoofden doen draaien, zelfs in de meest hippe wijken van de stad.

 

> meer informatie CLA Shooting Brake
> bekijk de actuele voorraad CLA SB op rogamvoordeel.nl

> reserveer uw proefrit


De GLA.

In deze compacte allrounder voelt u zich zelfs in de stad een avonturier. Met een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid zoals u die alleen bij een Mercedes-Benz zult aantreffen, staat de GLA symbool voor onbeperkte vrijheid.

 

> meer informatie GLA

> reserveer uw proefrit