.

ROGAM Winterwielenactie

Profiteer nu van de ROGAM aanbieding op de voorraad winterbanden + velgen! Wij hebben een groot aantal winterbanden met velg ingekocht en zijn direct leverbaar tegen zeer scherpe prijzen! (OP=OP) 

Mercedes-Benz raadt aan om de banden te vervangen bij een minimale profieldiepte van 4 mm voor winterbanden, om een goede wegligging en uw veiligheid te garanderen. Bij sneeuw, ijzel of zelfs alleen maar een nat wegdek en bij temperaturen onder 7 °C blijft de doelmatigheid van zomerbanden beperkt. Daarom raadt Mercedes-Benz voor deze omstandigheden aan winterbanden te monteren. Mercedes-Benz originele banden met het keurmerk MO of MOE en Mercedes-Benz originele velgen zijn speciaal op uw Mercedes afgestemd. Daardoor garanderen zij optimale prestaties voor uw veiligheid en comfort.

 

Scherpe Tarieven
ROGAM hanteert zeer scherpe tarieven voor het wisselen van uw banden en de opslag van uw set wielen (prijzen incl. btw):

•Bandenwissel € 85,-
•Bandenwissel + opslag (incl. balanceren) € 145,-
•Opslag (per seizoen winter/zomer) € 60,-
•Wielenwissel € 59,-
•Wielenwissel + opslag € 119,-

Klik op het model naar keuze om de voorraad winterwielen per model te bekijken:


     

 A-Klasse

B-Klasse  

CLA  


 

 

 

C-Klasse 

E-Klasse 

S-Klasse 


GLA

 

GLC (X258) 

GLE-Coupé 


M-Klasse + GLE

 

CLS 

 

 

 

Bedrijfswagen Winterwielen


Citan Winterwielen

Vito Winterwielen 

Sprinter Winterwielen 


Wilt u meer informatie? Vult u dan onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Uw gegevens


 
 
 
 
 


 

* Vraag naar de voorwaarden.