• Bedrijfswagens
  • Trucks

 De Sprinter Chassiscabine met open laadbak is robuust en krachtig.

Ontdek de vele varianten en opties. 

De Sprinter Chassiscabne met open laadbak heeft krachtige en soepele 9G-TRONIC of 7G-TRONIC PLUS volautomaten. Dankzij diverse uitvoeringen kan de bedrijfswagen volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. U heeft naast standaard maatwerk de keuze uit meer dan 1.700 varianten en 600 opties. Talrijke oplossingen zijn leverbaar om aan de eisen vanuit elke branche tegemoet te komen. Dankzij het gebruik van Mercedes PRO zijn er veel mogelijkheden tot een efficiënte inzet op het gebied van connectiviteitsoplossingen. 

Maak zwaar werk licht. 

Het 9,2 m² grote laadoppervlak wordt begrensd door laadbakschotten van aluminium. Zo ontstaat er een robuust laadoppervlak met ruimte voor twee industriepallets van 1200 x 1000 mm naast elkaar. De afsluitbare, spatwaterbestendige opbergkasten rechts en links onder de laadbak bieden plaats aan bijvoorbeeld gereedschap en materialen. Ze hebben elk een volume van 30 l. De bedrijfswagen heeft een maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg in de gewichtsvariant met 5500 kg. Maak zwaar werk licht. 

Highlights standaarduitrusting. 

Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® is onderdeel van de standaarduitrusting en kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Ook beschikt de Sprinter Chassiscabine met open laadbak over een zijwindassistent en rijverlichtingsassistent. Met de dagrijverlichting is het voertuig voor andere verkeersdeelnemers overdag sneller zichtbaar, waardoor de verkeersveiligheid kan worden verhoogd. De motor kan met het wegrijbeveiligingssyteem KEYLESS START eenvoudig worden gestart door de start-stoptoets in het contactslot in te drukken. 

“Alles onder één dak”, dat is de kern van de dienstverlening van ROGAM.

ROGAM streeft ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Tegenwoordig werken dagelijks ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers in de 4 ROGAM vestigingen, op goed bereikbare locaties in Bergschenhoek, Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder) en Dordrecht. Wij ontzorgen onze klanten volledig met service en onderhoud, leasing en verzekeringen. 

Direct rijden met een Sprinter? 
Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe- en gebruikte Sprinter's.

Benieuwd naar onze acties? 
Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor u. Bekijk het hier!

Proefrijden in de Sprinter Chassiscabine met open laadbak?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?