• Bedrijfswagens
  • Trucks

De Sprinter Tourer heeft alles voor een perfecte rit, waar u ook naartoe gaat. 

De Sprinter Tourer geeft u altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken. 

De Sprinter Tourer geeft u eindeloos veel mogelijkheden. Zo vindt u altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken. De bedrijfswagen biedt comfort door luchtvering, ergonomische stoelen en een volautomatische airco. U kunt veilig op weg met de afstandsassistent DISTRONIC die de ingestelde afstand ten opzichte van het verkeer voor u aanhoudt. Daarnaast zorgt een 360°-camera en de Active Brake Assist voor nog meer zekerheid. Met de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO haalt u alles uit uw Sprinter Tourer.

Aanpassen in een handomdraai. 

De Sprinter Tourer biedt de veelzijdigheid die past bij de wensen van de inzittenden: voor kinderen zijn de achterbanken met smalle stoelen bijvoorbeeld heel geschikt. Als de banken niet worden gebruikt, kunnen deze dankzij het easy mounting-systeem met één hand worden ontgrendeld. Door de wielen aan de onderzijde kunnen de banken gemakkelijk worden verwijderd en teruggeplaatst. Of u de bedrijfswagen nu gebruikt als VIP-shuttle of schoolbus: het passagierscompartiment van de Sprinter Tourer kan op elke vervoerstaak worden afgestemd. 

Highlights standaarduitrusting. 

De standaarduitrusting van de Sprinter Tourer is uitgebreid. Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Met de dagrijverlichting is het voertuig voor andere verkeersdeelnemers overdag sneller zichtbaar, waardoor de verkeersveiligheid kan worden verhoogd. Het adaptieve remlicht knippert opvallend en zorgt er daardoor voor dat achterliggers sneller kunnen reageren. De veiligheids- en comfortuitrusting weerspiegelen de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent.

“Alles onder één dak”, dat is de kern van de dienstverlening van ROGAM.

ROGAM streeft ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Tegenwoordig werken dagelijks ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers in de 4 ROGAM vestigingen, op goed bereikbare locaties in Bergschenhoek, Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder) en Dordrecht. Wij ontzorgen onze klanten volledig met service en onderhoud, leasing en verzekeringen. 

Direct rijden met een Sprinter? 
Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe- en gebruikte Sprinters.

Benieuwd naar onze acties? 
Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor u. Bekijk het hier!

Proefrijden in de Sprinter Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?