• Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwste Vito Tourer is een expert op het gebied van professioneel personenvervoer en ontwikkeld door een echte bedrijfswagenpecialist.

Nog veiliger, krachtiger en comfortabeler.

Met intelligente rijassistentiesystemen, krachtige motoren en een nieuw multimediasysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers. Dankzij de optie Distronic (actieve afstand assistent) en actieve remassistent heeft de Vito een goed beeld van de verkeerssituatie en rijdt u veiliger naar uw bestemming. De 4-cylinderdieselmotor OM654 heeft altijd standaard de 9G-TRONIC automaat. Deze motor maakt het rijden nog efficiënter met een lager geluids- en trillingsniveau.

Altijd comfortabel.

De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. En welk weertype het ook is, in de Tourer zit u goed. Airconditioning is als optie leverbaar. Evenals stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder. Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk makkelijker. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

Highlights van de standaarduitrusting. 

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® ondersteunt de bestuurder in kritieke situaties door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Vito, net als een achteruitrijcamera. Deze camera toont op het display een beeld van de omgeving direct achter het voertuig en kan helpen schade bij het manoeuvreren te vermijden. Daarnaast beschikt de bedrijfswagen onder meer over een zijwindassistent, dodehoekassistent en spoorassistant. De Tourer is van alle gemakken voorzien. 

“Alles onder één dak”, dat is de kern van de dienstverlening van ROGAM.

ROGAM streeft ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Tegenwoordig werken dagelijks ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers in de 4 ROGAM vestigingen, op goed bereikbare locaties in Bergschenhoek, Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder) en Dordrecht. Wij ontzorgen onze klanten volledig met service en onderhoud, leasing en verzekeringen. 

Direct rijden met een Vito? 
Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe- en gebruikte Vito's.

Benieuwd naar onze acties? 
Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor u. Bekijk het hier!

Proefrijden in de Vito Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?