• Bedrijfswagens
  • Trucks

De Citan biedt u een stadsbestelwagen met compacte afmetingen en veel laadruimte, die perfect is afgestemd op de veelzijdige uitdagingen in de stad.

Dé bestelwagen voor in de stad.

De Citan Gesloten Bestelwagen combineert de compactheid van een stadswagen met de laadruimte die u nodig heeft. Zo is de grote laadruimte perfect afgestemd op de veelzijdige uitdagingen die u in de stad te wachten staan. De Citan wordt aangedreven door krachtige diesel- en benzinemotoren met een laag brandstofverbruik (vanaf 4,6 l / 100 km). Bovendien bent u altijd veilig dankzij de veiligheidssystemen van Mercedes-Benz en kunnen de ServiceCare pakketten voor een uitgebreide garantie en veelzijdig onderhoud zorgen.

Laadruimte voor elke uitdaging.

Als branchespecialist kenmerkt de Citan Gesloten Bestelwagen zich door zijn flexibele praktijkgerichtheid. U kunt immers kiezen uit de opbouwvarianten lang en extra lang. Voor de extra lange variant bedraagt de maximale laadruimlengte 2137 mm en de laadruimhoogte 1258 mm. Samen is dat goed voor maar liefst 3,8 m³ aan laadruimvolume. Bovendien zorgt de maximale belasting van 768 kg ervoor dat u ook zware ladingen aankunt. In combinatie met een ruim aanbod aan opties, kunt u zo heel makkelijk de Citan op uw eisen en wensen afstemmen.

Highlights van de standaarduitrusting.

Het Elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® behoort tot de standaarduitrusting van de Citan Gesloten Bestelwagen. Het evalueert voortdurend de meetgegevens van de stuurhoeksensor, de toerentalsensoren, de dwarsversnellings- en giersensor en kan de bestuurder ondersteunen als het voertuig in een instabiele rijtoestand terechtkomt. Verder heeft de Citan standaard het automatisch dagrijlicht, dat de zichtbaarheid van het voertuig verhoogd, en een opbergvak boven de voorruit, waar u extra ruimte hebt voor belangrijke papieren, documenten of voorwerpen.

“Alles onder één dak”, dat is de kern van de dienstverlening van ROGAM.

ROGAM streeft ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Tegenwoordig werken dagelijks ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers in de 4 ROGAM vestigingen, op goed bereikbare locaties in Bergschenhoek, Gouda (Moordrecht), Rotterdam (Spaanse Polder) en Dordrecht. Wij ontzorgen onze klanten volledig met service en onderhoud, leasing en verzekeringen. 

Direct rijden met een Citan? 
Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe- en gebruikte Citan's.

Benieuwd naar onze acties? 
Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor u. Bekijk het hier!

Proefrijden in de Citan Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?