• Bedrijfswagens
  • Trucks

Dé connectiviteits- en wagenparkservice.

Mercedes PRO

Een netwerk van services voor uw onderneming.

Uw bestelwagen is een van de belangrijkste werkkrachten van uw onderneming. Daarom werkt Mercedes-Benz Vans er elke dag aan om uw bedrijfsvoering te kunnen vereenvoudigen met aantrekkelijke aanbiedingen. Mercedes PRO brengt de voor u relevante aanbiedingen en services samen op één platform. Ons doel is om in uw behoeften te voorzien met de door ons ontwikkelde technologieën en deze op een slimme manier in uw dagelijkse werkzaamheden te integreren.

Onze oplossingen

Uw voordelen met Mercedes PRO connect.

Vereenvoudig het dagelijkse werk van uw wagenparkbeheerder en -bestuurder met Mercedes PRO connect. De professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen verbinden uw onderneming met uw voertuigen en bestuurders, zodat de efficiëntie en productiviteit kunnen worden verhoogd; in de bedrijfsvoering, bij de controle en bij het wagenparkbeheersysteem.

  Geoptimaliseerde onderhoudsplanning.
  Transparante voertuigstatus.
  Geen onnodige extra kosten.

Connectiviteit met een brede visie

Doeltreffender op alle vlakken met Mercedes PRO connect.

Geef uw beroepsactiviteiten op een eenvoudigere en efficiëntere manier vorm: met de professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect. De innovatieve diensten verbinden fleetmanager, bestuurder en voertuig op intelligente wijze met elkaar en helpen de efficiëntie en de productiviteit van uw bedrijf duurzaam te verbeteren.  

Onze Accountmanagers kunnen u verder informeren over Mercedes PRO.

 


Heeft u een vraag over Mercedes PRO of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


 

010 418 04 00 

 
 

Waar bent u naar op zoek?