MercedesServiceCard

Slimme en snellere oplossingen met de MercedesServiceCard.


Met de MercedesServiceCard kunt u zonder cash geld en tegen aantrekkelijke voorwaarden tanken en tolgeld betalen. Daarnaast is de ingebruikneming van de Service24h alsook bijkomende nuttige diensten met de gratis MercedesServicesCard zonder cash geld mogelijk.

 

Dankzij onze partner UTA kunt u met de MercedesServiceCard gebruik maken van een Europees netwerk met meer dan 35.000 dieselstations. Hierop opbouwend kunnen wij u individueel adviseren over de gunstigste tankopties. Dankzij het systeem UTA Fahr & Sparģ Pro is een eenvoudige controle van de reŽle tankkosten mogelijk, alsook een vergelijking met de geraamde kosten vanuit verschillende oogpunten. De verbinding met FleetBoard maakt de controle van tankbeurten mogelijk.

 

Ook tolgeld kunt u in heel Europa zonder cash geld en tegen aantrekkelijke voorwaarden betalen met de MercedesServiceCard. Met de tolapparatuur voor de elektronische tolsystemen, in het bijzonder met de UTA MultiBoxģ, rijdt u nog sneller langs het tolhuis.

Profiteer met de MercedesServiceCard daarnaast ook van nuttige bijkomende diensten zoals bv. rij-, band-, combiverkeer-, verhuurservice en andere nuttige diensten – makkelijk en snel met de kaart.

 

Bovendien is met de MercedesServiceCard een nog snellere Service24h mogelijk, want bij een internationale panne kunnen reparaties dankzij de gratis kaart eenvoudiger en dus sneller worden gecoŲrdineerd. Zo kunt u snel terug de baan op.U beschikt ook over bijkomende diensten voor kostenoptimalisering, zoals bv. administratieve ondersteuning bij btw-terugbetalingen en de gedeeltelijke terugbetaling van taks op minerale oliŽn in enkele Europese landen.

 

Meer informatie vindt u op de website www.mercedesservicecard.com 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart