Klantenvertellen

Zelf beoordelen

Kies de vestiging waar u een beoordeling voor wilt achterlaten.

10 ROGAM Rotterdam

Goed personeel en snelle afhandeling

12 november 2019

Joop vd Ende uit Rotterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 ROGAM Bergschenhoek

Kom er al jaren en elk probleem lossen ze op

11 november 2019

eggie kwint uit ROTTERDAM

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ROGAM Dordrecht

Erg bekwaam personeel en komen goed de afspraken na! Zeker een aanrader

22 oktober 2019

Bastiaan uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 ROGAM Rotterdam

Goede service en volgens vooraf gemaakte planning verlopen.

10 oktober 2019

Mark uit Rotterdam

10 ROGAM Gouda

Goede en bekwame medewerkers die alles goed regelen!

10 oktober 2019

Peter uit Moordrecht

10 ROGAM Bergschenhoek

Auto was op tijd klaar en top gerepareerd. Prijzen waren duidelijk vooraf doorgegeven.

10 oktober 2019

Jaap uit Dordrecht

10 ROGAM Bergschenhoek

Auto gebracht voor onderhoud , alles zeer naar wens niks te klagen.

22 juli 2019

Jan uit Rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Deskundig advies en service op maat. Erg prettig zaken doen!

7 mei 2019

Bram Groot uit Rotterdam

10 ROGAM Rotterdam

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 september 2018

Vreugdenhil uit Schiedam

10 ROGAM Gouda

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 september 2018

Van der Linden uit Waddinxveen

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 september 2018

de Hoog uit Rotterdam

9 ROGAM Bergschenhoek

Prettig bedrijf. Nemen de tijd en zijn transparant. Zoeken naar oplossingen.

8 april 2018

Rob de Brie uit Rotterdam

9 ROGAM Bergschenhoek

Prettig bedrijf. Nemen de tijd en zijn transparant. Zoeken naar oplossingen.

6 april 2018

Rob de Brie uit Rotterdam

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 maart 2018

Peter Paardekooper uit Bleiswijk

9 ROGAM Bergschenhoek

Nieuwe bedrijfsauto daar gekocht en nu daar in onderhoud

27 maart 2018

Leo Boender uit Berkel en rodenrijs

1 ROGAM Bergschenhoek

Komen afspraken niet na. Veranderen prijzen last-minute. Prijzen zijn te hoog voor het geleverde werk en de gebruikte materialen. Er wordt geen service verleend. Altijd al problemen gehad met de banden (nu al een aantal jaren mee bezig), maar de schuld wordt altijd op mijzelf afgeschoven. De banden zijn in twee jaar al 3 keer verwisseld, waarvan ik zelf de rekeningen heb moeten betalen. Achteraf blijkt er een productiefout te zitten in de auto. Ook wordt er geen service verleend voor het werkend maken van de microfoon. Bij de laatste beurt was een prijs afgesproken van 500 euro die ik direct moest betalen. Achteraf wilden zij een bedrag van 1000 euro, welke na overleg werd verlaagd naar 750 euro. Dit is een erg onprofessionele gang van zaken.

23 maart 2018

Hamid Bais uit Stationssingel 62

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 maart 2018

erkan van steijn uit rotterdam

6 ROGAM Bergschenhoek

Ze hebben niet aan afspraak gehouden!

23 februari 2018

A. Aydin uit Schiedam

6 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 februari 2018

v.d.Laan Voertuigtechniek v.d.Laan Voertuigtechniek uit Hazerswoude-Dorp

7 ROGAM Bergschenhoek

Slot achterdeur Sprinter vervangen.

21 februari 2018

Marco ten Hove uit Rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Fijn bedrijf!

19 februari 2018

Perry Kalis uit Vlaardingen

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 februari 2018

af Borghart uit rijswijk

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 februari 2018

bianca van der waal uit krimpen aan den ijssel

9 ROGAM Bergschenhoek

Ik vind het bedrijf en de mensen die er werken helemaal goed en kundig. En de service van halen en brengen ben ik echt heel erg blij mee. Alleen een klein dingetje ze bellen slecht terug met antwoord op een vraag. Heb al drie keer een terugbel belofte gehad maar helaas.

4 februari 2018

Eugene Steenkamer uit Capelle aan den IJssel

10 ROGAM Bergschenhoek

Super geholpen kan verkoop bedrijfs wagens Mercedes Benz Rijswijk een voorbeeld aan nemen

3 februari 2018

Paul Verhulst uit Den haag

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

31 januari 2018

Rene in \'t veld uit Rotterdam

5 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 januari 2018

Arjan Boer tractorverhuur uit Streefkerk

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 januari 2018

aris erkel uit

9 ROGAM Bergschenhoek

goed

18 januari 2018

Jelle Meesters uit Etten-Leur

9 ROGAM Bergschenhoek

mijn ervaring met rogam is goed te noemen snelle service helemaal top.

17 januari 2018

roelof klomp uit nieuwerkerk aan den ijssel

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 januari 2018

Samir Osmanagic uit Rotterdam

7 ROGAM Bergschenhoek

Goed

23 december 2017

Hans van der Wouden uit Gouda

10 ROGAM Bergschenhoek

Gewoon: alles is goed geregeld. Een perfecte service.

22 december 2017

Cor Merceij uit Rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 december 2017

W Multem uit Krimpen aan den IJssel

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 december 2017

R.Ch.Oosterbaan uit Zoetermeer

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 december 2017

David Scheele uit Kloetinge

8 ROGAM Bergschenhoek

Prima

29 november 2017

Gerrit Wenting uit Rotterdam

1 ROGAM Bergschenhoek

Bij de aanschaf van mijn V.Klasse ging het er al heel Raar aan toe ik kreeg verschillende offerte\'s bij de laatste werden we het eens wat betreft de meerdere opties echter bij aflevering ontbraken er 2 opties 1 de spiegels waren niet elektrisch en 2 het trek en volg systeem zat er niet in ook ontbrak er de inhaal assist de lampjes in de spiegels maar daar heb ik niets van gezegd om dat de heer Arjan Winkelman dit alles blijf ontkennen ten slotte bood hij aan om het er als nog in te zetten als ik de helft mee betaalde dan geef je volgens mij je fout al toe ik ben dan ook nog op zoek naar de juiste persoon waar ik met dit probleem terecht kan ik heb hier nog niet met andere bedrijven over gehad wacht eerst af hoe dit verder gaat lopen. Echter ik had dit nooit verwacht van zo\'n bedrijf als mercedes.

24 november 2017

J Kooiman uit Oostvoorne

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 november 2017

Joffrey du Chatenier uit Den Haag

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 november 2017

Cees Heuvelman uit Krimpen aan den IJssel

10 ROGAM Bergschenhoek

zeer goed

4 november 2017

A van der Elst uit Bleiswijk

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 november 2017

Gauke Wijksma uit Brielle

10 ROGAM Bergschenhoek

Vrindelijk, behulpzaam, prifesioneel...

28 oktober 2017

Vartan Serjan uit Bleiswijk

3 ROGAM Bergschenhoek

Een oude Mercedes gebracht voor APK en Beurt met de vraag of we een begroting konden krijgen, vervolgens krijgen wij een begroting van boven de 10.000 toen ik aangaf dat dit te veel was i.v.m. de leeftijd van het voertuig is het voertuig letterlijk en figuurlijk weer naar buiten gerot, de tachograaf lag er nog half uit en het dashboard lag nog open, vervolgens heeft onze Volvo dealer de auto voor ons gekeurd, heb er een erg slecht gevoel aan overgehouden, de werkplaatschef denkt niet mee met de klant

9 oktober 2017

Peter De Haan uit Bleiswijk

10 ROGAM Bergschenhoek

In een woord: fantastisch!!! Ik kwam kijken voor een bus voor mijn bedrijf. Ik werd hartelijk ontvangen en Dennis Koops kwam mij direct helpen. Dennis was erg behulpzaam. Ik vond het fijn dat hij de tijd nam om mij te helpen. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding langs alle modellen die binnen mijn budget vielen. Nadat we mijn wensen besproken hadden, kwam hij met allerlei goede adviezen. Samen met mijn vriend, eveneens ondernemer die bijna drie jaar geleden zijn bus hier gekocht heeft, heb ik een proefrit gemaakt in het model wat mij beviel. Dat was erg prettig. Ook na de orderbevestiging was het contact met Dennis goed. Hij bracht mij in contact met verzekeringsadviseur Marc Stamkot. Net als Dennis hielp Marc mij ook ontzettend goed. Hij kwam met diverse opties waaruit ik kon kiezen. Hij zocht allerlei zaken voor mij uit en nam dan spoedig contact met mij op. Ik heb dus ook ervoor gekozen om mij bij Rogam te verzekeren. Rogam Bergschenhoek en Rogam verzekeringsadviseurs, hartelijk bedankt voor alle hulp en adviezen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Vito. Het is een super fijne bus. Dennis stelde ook voor bij de aflevering om een foto te laten maken. Top!

9 oktober 2017

Kiki van Oosterzee uit Wassenaar

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 september 2017

wil schenk uit Cadzand

3 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 september 2017

J v d Graaf uit Zoetermeer

9 ROGAM Bergschenhoek

goed al jaren . Komt zeker door dat er nog steeds de zelfde mensen blijven werken en dat geef een goed gevoel dat alles snel en goed wordt afgewerkt.

1 september 2017

franz jagt uit rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Topbedrijf. Met spoed reparatie nodig gehad. Alles prima geregeld

28 augustus 2017

john oudshoorn uit Krimpen aan den IJssel

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 augustus 2017

Roel Lakerveld uit Capelle aan den IJssel

9 ROGAM Bergschenhoek

Al jaren fijne omgang met personeel en goede service. Verkoop of werkplaats maakt geen verschil, altijd tevreden over geweest.

22 augustus 2017

Ron Hoekstra (DCMR) uit Schiedam

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 augustus 2017

Jan Sonneveldt uit Rotterdam

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juli 2017

Danny van der Spek uit bergschenhoek

10 ROGAM Bergschenhoek

prima in orde

24 juli 2017

magazijn basro uit bergschenhoek

10 ROGAM Bergschenhoek

Onze ervaring is zeer positief.

17 juli 2017

Jan Metselaar uit Bergschenhoek

10 ROGAM Bergschenhoek

Nette service. Vriendelijk. Ze loasen het probleem netjes op

10 juli 2017

Cahit Telli uit Tilburg

10 ROGAM Bergschenhoek

Vriendelijkheid en persoonlijk contact is top!! Al jaren dik tevreden!!

8 juli 2017

aad knoop uit rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

zeer goed

3 juli 2017

jilles rombout uit zoetermeer

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 juni 2017

Marcel Donker uit Pijnacker

10 ROGAM Bergschenhoek

Perfecte service staan altijd voor je klaar , Deze mensen weten waar ze over praten

7 juni 2017

Peter Kooij uit Rotterdam zevenkanp

10 ROGAM Bergschenhoek

Supernetjes geholpen,fijne zaak!

6 juni 2017

E.A van der Knaap uit Vlaardingen

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juni 2017

Frans Baecke uit Zoetermeer

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

30 mei 2017

anoniem uit

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 mei 2017

lee Scheffer uit Hendrik Ido Ambacht

4 ROGAM Bergschenhoek

Totaal geen mentaliteit

23 mei 2017

Arut Harutunian uit Alblasserdam

8 ROGAM Bergschenhoek

Prettige bejegining bij werkplaatsreceptie. Voor mij nieuwe conacten hier bij dit oude vetrouwde adres. Gelt ook voor magazijn. Moeite genomen om vervangend onderdeel te zoeken. APK factuur bekend bedrag. Lekkere koffie in kantine.

15 mei 2017

Michael de Ridder uit Voorburg

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 mei 2017

Hans Wareman uit Zoetermeer

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

30 april 2017

Eugene Steenkamer uit Capelle aan den ijssel

9 ROGAM Bergschenhoek

zeer goed

28 april 2017

A Elst uit Bleiswijk

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 april 2017

Pim Meijkamp uit Delft

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 april 2017

Mario Bootsman uit Den haag

10 ROGAM Bergschenhoek

Zoals persoonlijk aan Directie gemeld,en met name de inzet van Leon Cozijn,verdient een aparte vermelding. Door zijn inzet hebben wij niet een maar twee auto\'s gekocht eerst een Citan, door zijn inzet en begeleiding een GLS

24 april 2017

Ger Dekker uit Vinkeveen

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 april 2017

Arie Steenhoek uit Vlaardingen

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 april 2017

Huub Groeneweg uit Rotterdam

8 ROGAM Bergschenhoek

Deskundig ,klantvriendelijk

19 april 2017

R Lamrid uit Rotterdam

9 ROGAM Bergschenhoek

altijd vriendelijk en snelle service

19 april 2017

robert den Haan uit bergschenhoek

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 april 2017

B. Siffels uit Berkel en Rodenrijs

9 ROGAM Bergschenhoek

mijn ervaringen met ROGAM zijn positief, problemen worden altijd naar tevredenheid opgelost , er wordt goed geluisterd naar de klachten en daarna komt men met een passende oplossing.

11 april 2017

John Tetteroo uit Rotterdam

5 ROGAM Bergschenhoek

Het was een slechte ervaring. Hoewel ik 15 jaar klant bent van Rogam ( voorheen Victoria ), kwam ik voor het eerst naar Bergschenhoek voor een reparatie van mijn onlangs gekochte Citan. Toen ik binnen reed kon ik nergens borden vinden waar ik eigenlijk moet zijn voor service. Nergens borden waarop ik kon zien waar de ( receptie vd ) werkplaats is. Ik was dus naar de verkoop gereden, waar ik bij het kopen vd auto was geweest. Toen wezen ze mij de weg, en pas op de terugweg zag ik pas aan de binnenkant van het hek de bord werkplaats. Deze was vanuit de buitenkant als je aan komt rijden niet te zien. Toen moest ik de autosleutel overhandigen bij de receptie en zei ik nog erbij dat ik uiterlijk om 14:00 uur afgesproken was ( bij het inplannen vd afspraak) om de auto terug te halen omdat ik nog mee moest inkopen doen voordat ik terugrijd naar de zaak. Dat was geen probleem en ik zou gebeld worden voor die tijd. Ik had ook een Smart besteld als vervangende auto. Deze moest ik best lang op wachten omdat het andere kant van het terrein stond. En de oude meneer die had ook eerst de verkeerde autosleutel meegenomen waardoor ik twee keer zolang moest wachten. Toen 13:30 u was geweest en ik geen telefoon kreeg, belde ik zelf om 13:40 u ( ik moet 30 min rijden daar naar toe ) Toen kreeg ik te horen dat ze nog aan moeten gaan beginnen. Dus ik zou nooit oprijd op de zaak kunnen zijn. Toen mesten wij oplossing zien te vinden. Omdat ik nog inkopen moet doen, hadden ze mij nog aangeboden als ik daar langs wilde rijden, eens gaan kijken of er een grotere auto ter beschikking was ( kosteloos ) om inkopen te gaan doen. Heel aardig, maar dan kost mij nog veel meer tijd. Toen was ik liever met de Smart inkopen gaan doen ( voor hoe ver dat in de Smart past) en gevraagd om zij mijn Citan naar mijn zaak wilde gaan rijden en dan de Smart om gaan ruilen. Dat hadden wel gedaan.

11 april 2017

Barry Lai uit Lekkerkerk

8 ROGAM Bergschenhoek

prima service ! fijne samenwerking.

5 april 2017

rico Ligthart Schenk uit Bleiswijk

9 ROGAM Bergschenhoek

Dit is mijn 3e vito dus al enkele jaartjes bij Rogam Bergschenhoek.En nog steeds pico bello.

4 april 2017

Valo Coatings BV Jan van Loon uit Ridderkerk

8 ROGAM Bergschenhoek

uitstekend, vriendelijk personeel en kundig

3 april 2017

Jan Schallenberg uit

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 april 2017

willem Multem uit krimpen aan den ijssel

9 ROGAM Bergschenhoek

Vooraf keurig besproken wat gedaan moet worden met welke kosten, fijn dat dit vooraf kan. Werkzaamheden ook netjes uitgevoerd. Jammer dat bij het verzenden van de factuur werkzaamheden op de bon zijn blijven staan die niet uitgevoerd zijn maar wel gefactureerd worden. Slordig!

29 maart 2017

M. veltkamp uit Bergschenhoek

8 ROGAM Bergschenhoek

IN JANUARI EEN NIEUWE BEDRIJFSAUTO GEKOCHT EN NAAR GARAGE GEWEEST VOOR ZWAARDER VERENPAKET GELIJK DE ADD BLUE BIJGEVULD GEWOON ZONDER TE VRAGEN GOEDE SERVICE VIND IK OOK NOG EEN WASBEURD GEHAD ALLEEN BEETJE JAMMER DAT ZE HEM NIET ZEMEN NA HET WASSEN NU OVERAL KALK VLEKKEN VAN HET WATER MAAR ALTIJD NOG BETER DAN EEN VIEZE AUTO

29 maart 2017

leo boender uit berkel en rodenrijs

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 maart 2017

Cahit Telli uit Nijmegen

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 maart 2017

P. Verhaaff uit Berkel en Rodenrijs

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 maart 2017

W Multem uit Krimpen a/d ijssel

9 ROGAM Bergschenhoek

Prettig en goed overleg ivm vervangen van materialen

20 maart 2017

Marcel Keijzer uit Bergschenhoek

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 maart 2017

Perry Kalis uit Vlaardingen

10 ROGAM Bergschenhoek

Een mooi bedrijf die hun klanten goed behandeld. Al jaren komen wij hier met plezier en met de gedachte dat onze auto in goede handen is!

15 maart 2017

Restaurant Munzur uit Rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Bedrijfswagendealer ROGAM is een fijne garage, die betaalbaar is. Ik ben zeer tevreden met het advies en de service!!!! Een echte aanrader!!!

14 maart 2017

Harry Bennink uit Rotterdam

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 maart 2017

Marian Hage uit Den Haag

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 maart 2017

M. Peeters uit Rotterdam

10 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 maart 2017

rogier voorwinde uit rotterdam

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 maart 2017

Trudy Bergers uit Berkel en Rodenrijs

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 maart 2017

Marcel Bennink uit Enschede

9 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 maart 2017

hans de wit uit waddinxveen

10 ROGAM Bergschenhoek

prima in orde

2 maart 2017

basro magazijn uit weg en land 21

9 ROGAM Bergschenhoek

Bijzonder klant vriendelijk. En zeker Jorrit, blijft een hele sympathieke verkoper.

27 februari 2017

Wout Dumerniet uit Zoetermeer

8 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 februari 2017

RJ. Leenheer uit Bergschenhoek

8 ROGAM Bergschenhoek

heel vriendelijk en behulpzaam

21 februari 2017

kevin borsboom uit Bergschenhoek

7 ROGAM Bergschenhoek

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 februari 2017

Robert Rijswijk uit Bergschenhoek

9 ROGAM Bergschenhoek

top relatie!, de dealer kent ons bedrijf en daardoor weten ze hoe afhankelijk wij zijn van onze Sprinters. of het nu gaat om levering van een nieuw chassis of dat het om een reparatie gaat, we komen altijd samen tot een oplossing.

16 februari 2017

Wilfred zegwaard uit berkel en rodenrijs

9 ROGAM Bergschenhoek

geweldig, of het nu gaat om levering van een nieuwe auto of reparatie, we komen altijd samen tot een oplossing. dit komt doordat de mensen bij rogam ons bedrijf kennen en weten hoe afhankelijk wij zijn van onze sprinters. door te overleggen komen we altijd tot een oplossing

16 februari 2017

wilfred zegwaard uit berkel en rodenrijs

7 ROGAM Bergschenhoek

Medewerkers zijn klantvriendelijk en service gericht. Reparatie aan een bestelbus is niet helemaal goed gegaan. Klachten zijn nog niet helemaal verholpen.

15 februari 2017

Hans Meijer uit Rotterdam

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart