De eVito Gesloten Bestelwagen


Highlights:

  • Tot wel 150 km rijden met de eVito
  • Topsnelheid van 120 km/u
  • In 6 uur geheel opgeladen
  • Betaal minder voor verbruik en belasting
  • Lang of extra lang met 6 m3 of 6,6 m3 laadruimte
  • Akoestische omgevingsbescherming
  • Groen imago CO2 neutraal - draag bij aan een schonere wereld


Tot 136 - 149 km actieradius*

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk).


De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 136 – 149 km., De geÔnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 41 kWh en kan bij een laadvermogen van 7,2 kW in ca. 6 uur tijd van 0 tot 100% worden opgeladen.


De eVito Gesloten Bestelwagen kan besteld worden in de lengtes “lang” en “extra lang”. Met zijn laadruimte van 6,0 m≥ resp. 6,6 m≥ heeft u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 1.016 kg, en bij de voertuiglengte extra lang tot 991 kg.


De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

 


Elektro-aandrijving – ook financieel een goed alternatief

Onze bestelwagens met elektro-aandrijving sparen niet alleen het milieu, maar ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten TCO (Total Cost of Ownership) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor.


Met drie rijprogramma's en vier recuperatiefases kunt u het stroomverbruik en daarmee ook de actieradius van uw bestelwagen met elektrische aandrijving optimaliseren. Bij de recuperatie wordt energie teruggewonnen als het voertuig wordt vertraagd. De accu laadt bijvoorbeeld op wanneer u bergafwaarts rijdt, in plaats van energie te verliezen in de vorm van warmte door het remmen. Op deze manier komt u met bedrijfswagens van Mercedes-Benz met een elektrische aandrijving altijd verder – niet alleen in het dagelijks verkeer maar ook met uw onderneming.


Eťn ding is zeker: met de eVito kiest u voor een voertuig waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de hoge inzetbaarheid ondersteunt de eVito u altijd en overal bij uw taken. Want voor ons is "Mercedes-Benz Vans. Born to run" niet slechts een motto, maar een belofte.


Proefrit makenDuurzaamheidspremie bij de eVito

U kunt fiscaal voordeel krijgen voor elektrisch rijden als u investeert in volledig elektrische auto's. Kies nu voor de milieubewuste eVito en Mercedes-Benz betaalt mee d.m.v. een duurzaamheidspremie tot € 2.000,-.** 


Meer informatie over de Duurzaamheidspremie eVitoWilt u meer informatie over de eVito Gesloten Bestelwagen, vult u dan onderstaand formulier in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 * De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. Stroomverbruik en actieradius werden vastgesteld aan de hand van VO 692/2008/EG. Stroomverbruik en actieradius zijn afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

**De duurzaamheidspremie is niet te combineren met de rente actie op de eVito. Deze actie is geldig van 01-04-2020 t/m 30-04-2020.

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart