eVito Tourer


Het succes van de Mercedes-Benz Vito is gebaseerd op sterke punten zoals veelzijdigheid, flexibiliteit en een evenwichtige prijs-prestatieverhouding. Maak kennis met de 100% elektrische eVito Tourer. De nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer zet de standaard in zijn segment wat betreft dagelijks gebruiksgemak. Dankzij de snellaadfunctie en de grotere actieradius – vergeleken met zijn voorganger – is hij flexibel in het gebruik en biedt hij onze klanten een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het onderstreept onze visie op een lokaal emissievrije bestelwagen.


De geavanceerde eVito Tourer PRO voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst efficiŽnte elektromotor met 85 kW (116 pk)* en een koppel van 295 Nm.


De eVito Tourer PRO heeft een actieradius tot 135 - 148 km., De geÔnstalleerde accucapaciteit bedraagt 41 kWh en kan met een oplaadcapaciteit van 7,2 kW in ca. 6 uur van 0 tot 100% worden opgeladen.


De eVito Tourer PRO is eveneens leverbaar in de uitvoeringen "lang" en "extralang". In het royale interieur met maar liefst 8 zitplaatsen plus bestuurder ondervindt u geen beperkingen door de elektro-aandrijving. De eVito Tourer PRO wordt vooral aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende ritten. Bovendien is de eVito Tourer PRO voor alle branches en inzetdoeleinden geschikt waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.                                        De eVito Tourer is te bestellen vanaf de zomer van 2020


Rendement

Onze bestelwagens met elektro-aandrijving sparen niet alleen het milieu, maar ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor.


Veiligheid

De eVito ondergaat dezelfde voertuig- en crashtests als een Vito met verbrandingsmotor. Daarom is hij ook op het gebied van veiligheid op het toonaangevende niveau van Mercedes-Benz. De aandrijflijn, de hoogspanningsaccu en de hoogspanningskabels zijn ingebed in een beschermend frame. Als de crashsensoren een zwaar ongeval detecteren, waarbij bijvoorbeeld airbags worden geactiveerd, wordt het voertuig direct automatisch spanningsloos geschakeld. 

Interieur

Fascinerend hoe comfortabel een werkplek kan zijn. Laten we de aangename kant van uw werk eens bekijken: de eVito brengt u met zijn riante interieur in een opperbeste werkstemming. De robuuste stoffen bekleding en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging met instelbare stuurkolom wordt uw werk aanzienlijk verlicht.
  

Proefrit maken

Meer informatie

Afspraak maken[*] Meer informatie over het officiŽle brandstofverbruik en de officiŽle CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart