De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter

 

 

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter beschikt over de nieuwste telematica, voor meer efficiŽntie op het gebied van voertuig- en wagenparkmanagement. Daarbij kan deze Sprinter – door het verder uitgebreide aantal varianten – nog preciezer worden afgestemd op de inzet.

 

Betrouwbaar, comfortabel, efficiŽnt en 100% connected. De nieuwe Sprinter vormt met zijn innovatiekracht en ruim twintig jaar ervaring een nieuwe mijlpaal als moderne, efficiŽnte en betrouwbare mobiliteitsoplossing die uw bedrijf vooruithelpt.

 

 

Acties  

 

Sprinter - Accessoirepakket betimmering (GELDIG t/m 30 SEPTEMBER)

Dit pakket omvat de vloer, dichte zijwand en achterdeur panelen. Op basis van de Sprinter L2/H2 is dit pakket te verkrijgen van € 1.125,- voor € 925,-. Voor het L3/H2 model is de prijs van € 1.250,- voor € 1.050,-. Alle prijzen zijn excl. BTW en incl. montage.

 

Sprinter - Accessoirepakket beveiliging (GELDIG t/m 30 SEPTEMBER)

Dit pakket beschikt over sidebars en een achter opstap. Op basis van een Sprinter L2/H2 is dit pakket afgeprijsd van € 875,- voor € 750,- en voor het L3/H2 model is de prijs van € 895,- naar € 770,- afgeprijsd. Alle prijzen zijn excl. BTW en incl. montage.

 

Vito - 5-dubbelspaaks (18") RL9 lichtmetalen velgen (OP=OP)

Wij bieden deze set aan voor slechts € 1.495,- en wordt geleverd met vier lichtmetalen velgen, bandenspanningssensoren, zwarte Mercedes-Benz naafkappen en is inclusief zomerbanden. Prijs is excl. BTW en incl. montage.

 

Vito - Automaat actie

Alleen deze maand kunt u nog gebruik maken van de zťťr voordelige automaat actie op de Mercedes-Benz Vito. Voor maar € 695,- extra worden de Vito 114 CDI, 116 CDI en 119 CDI* geleverd met de krachtige 7G-TRONIC PLUS volautomaat!

 

Citan - 20% korting uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar een wat compactere bestelwagen? Dan kunt u nu profiteren van 20% korting op onze Citans. Deze actie geldt alleen op de Mercedes-Benz Citans die uit voorraad leverbaar zijn.  

  

Prijslijsten en Brochures (PDF)


 

Wilt u meer informatie over de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter? Vul dan onderstaand formulier in.

We houden u graag op de hoogte!


Uw gegevens


 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart