De nieuwe V-Klasse


Ruimtewonder

Maximaal acht personen en bagage – de V-Klasse is uitstekend geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer. Als veel ruimte nodig is, kunnen de stoelen ook volledig worden uitgenomen. Bij een maximale laadlengte van 2565 mm in de carrosserielengte extra lang (lang: 2335 mm, kort: 2090 mm) kunt u ook omvangrijke zaken vervoeren. Wanneer alle stoelen achterin worden uitgenomen, is een laadruimte van maar liefst 5010 l (lang: 4630 l, kort: 4200 l) beschikbaar voor bagage en vrijetijdsuitrusting.

Precies de juiste lengte voor u: de V-Klasse in de carrosserielengten kort, lang en extra lang.

 

Levensgroot

Met de krachtige, onmiskenbare vormen is de V-Klasse een echte blikvanger – met name met de AMG Line of het nightpakket: Ook het interieur is groots: het variabele ruimteconcept, de intelligente assistentie- en veiligheidssystemen en de multimediasystemen met uitstekende netwerkverbindingen zijn toonaangevend in het segment. Met de nieuwe topmotoruitvoering V 300 d met 176 kW (239 pk) [*] en negentraps automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit voor u een ware belevenis.


Comfort voor maximaal acht personen

De V-Klasse groeit met u mee: In de beide rijen zitplaatsen achterin kunnen afzonderlijke zitplaatsen evenals twee- en driepersoonsbanken in de veelzijdigste varianten worden gecombineerd. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen al in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt. Als zeven plaatsen voldoende zijn, kan de eerste rij zitplaatsen achterin met een tweepersoonsbank of met twee afzonderlijke zitplaatsen worden uitgerust. Absolute uitschieter in comfort zijn de luxestoelen op de eerste rij zitplaatsen achterin. Praktische details, zoals het stoelrailsysteem waarop banken en stoelen verticaal kunnen worden verschoven of de vis-ŗ-vis-positionering, vervullen ook veeleisende individuele comfortwensen.

 

Gezin. Vol in het leven.

Stap in en u zult van elke kilometer in de V-Klasse genieten. Hiermee zijn gezinnen en zakenlieden nůg ontspannender onderweg. Er kan nůg intensiever van uitstapjes worden genoten. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan.


Bescherming op maat bij een ongeval.

De uitgebreide uitrusting met airbags en verdere veiligheidssystemen in de V-Klasse zorgt voor optimale bescherming bij een ongeval. Tot de standaarduitrusting behoren airbags, windowbags en thorax/pelvis sidebags voor bestuurder en bijrijder. De optionele windowbags achterin breiden de airbagbescherming uit naar het passagierscompartiment. Met de ISOFIX-kinderzitjesverankering kunnen kinderzitjes eenvoudig op de afzonderlijke stoelen achterin of op twee zitplaatsen van de driepersoonsbank worden bevestigd.

Zakelijk. Ontspannen en veilig op de bestemming aankomen.

Mercedes-Benz Intelligent Drive staat voor innovatieve rijassistentie- en veiligheidssystemen. Dankzij deze systemen bereikt de V-Klasse een uniek rijcomfort en uitmuntend veiligheidsniveau. Highlight is het optionele rijassistentiepakket, dat vier assistentie- en veiligheidssystemen combineert. Deze assistentiesystemen ondersteunen de bestuurder om een veilige afstand aan te houden, voertuigen in de dode hoek waar te nemen en de rijstrook niet onbedoeld te verlaten. 
  

Proefrit maken

Meer informatie

 Afspraak maken

 Bekijk voorraad


[*] Meer informatie over het officiŽle brandstofverbruik en de officiŽle CO₂-emissie van nieuwe personenwagens vindt u in de "Leidraad voor brandstofverbruik, CO₂-emissie en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

[1] Brandstofverbruik gecombineerd: 5,9 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 156 g/km; efficiŽntieklasse: A. De werkelijke verbruikswaarden zijn afhankelijk van het voertuiggewicht en de gekozen uitrustingen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart