Certified: gebruikt als nieuw

 

 

Met een gebruikte bestelwagen van Mercedes-Benz bent u goed op weg. Helemaal als dat er een van Certified is. Want ook in een tweede leven biedt een bestelwagen van Mercedes-Benz kwaliteit, comfort en rendement.

Met het Certified label voor gebruikte bestelwagens bent u verzekerd van een betrouwbaar en op 65 punten gecontroleerd voertuig voor een zeer aantrekkelijke aanschafprijs. Een officieel gekeurde bestelwagen met garantie, maar ook een echte Mercedes-Benz met een ongekend comfortniveau, riante laadruimtes en de uitstraling die past bij een bedrijf als het uwe. 

 


De zekerheden van Certified:
- Tot wel 24 maanden garantie
- Maximaal 6 jaar oud
- Goedgekeurd op 65 essentiŽle punten
- Maximale kilometerstand van 160.000 km
- Voorzien van APK en de Nationale Auto Pas
- Bekende voertuighistorie
- Vrij van bestickering en volledig geconditioneerd
- Inruiltaxatie door IBKI-gecertificeerde verkopers
- Landelijk servicenetwerk


Renteactie


Kwaliteit rijden, maar dan wel tegen het meest aantrekkelijke tarief? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Want met een bestelwagen van Certified, het officiŽle gebruikte bestelwagenlabel van Mercedes-Benz, zit u altijd goed! Tijdelijk hebben we een extra aantrekkelijk rentetarief van 4,99% i.c.m. ServiceCare Maintenance. Dat is dus 100% Mercedes-Benz kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs.


Lees verderCertified aanbod

 

 

Wanneer u een zoekopdracht wilt plaatsen en/of meer informatie wenst over Certified, vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

 
 
 
 
 
 
 Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart