.

ROGAM is genomineerd voor een FD Gazelle Award 2017 

 

Bergschenhoek, 2 november 2017

Wij zijn er trots op dat ROGAM is genomineerd voor een FD Gazellen Award 2017. De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De Award wordt ieder jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD) en is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.

 

De prijs wordt toegekend aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland. De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn.

 

ROGAM heeft, naast een stabiele en gezonde financiële positie, zelfs een omzetgroei gerealiseerd van 35,5% procent. Daarom zullen we op 14 november tijdens de uitreiking een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen.  ROGAM behoort dus tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

 

ROGAM gaat voor goud. Naast de prijzen voor alle FD Gazellen worden er nog negen prijzen uitgereikt. Bedrijven worden opgedeeld in regio’s en drie omzetklassen. ROGAM valt onder de omzetklasse groot. De koplopers binnen deze klassen gaan met een gouden, zilveren of bronzen FD Gazelle Award naar huis.

 

De prijsuitreiking van de FD Gazelle Awards 2017 is op 14 november in de Stadsgehoorzaal in Leiden. In december is de landelijke bijeenkomst en wordt onder meer de meest bijzondere FD Gazelle, de Oryx, bekendgemaakt.