ROGAM 60 jaar

Op 5 februari is het op de kop af 60 jaar geleden dat de officiŽle Mercedes-Benz dealer ROGAM in Rotterdam werd opgericht. Al 60 jaar is automobielbedrijf ROGAM met persoonlijke inzet en betrouwbare service zowel zijn zakelijke als particuliere relaties van dienst. Deze toewijding heeft geleid tot een hoge klantentevredenheid en tot een hechte, langdurige relatie met vele duizenden automobilisten. Op dit solide fundament bouwt ROGAM verder aan de toekomst.  

 


ROGAM is een solide en succesvol familiebedrijf met niet alleen een rijke historie, maar ook een veelbelovend toekomstperspectief. Het bedrijf werd in 1955 opgericht door de broers Simon en Nico van Ruiten ondersteund door hun vader Henk, de grootvader van de huidige directeur Hans van Ruiten, die exact 25 jaar na de oprichting in het bedrijf is gekomen. “Met tevreden klanten, gemotiveerd personeel, het dealerschap van prachtige merken en een gezonde financiŽle basis ligt er voor ROGAM een degelijk fundament voor een veelbelovende toekomst,” aldus de trotse directeur. “We hebben continue aandacht voor optimalisatie en vernieuwingen om onze klanten nůg beter van dienst te kunnen zijn, zowel op het gebied van processen als de moderne uitstraling van onze panden.”

Tegenwoordig werken dagelijks bijna 200 gemotiveerde medewerkers in de zes ROGAM-vestigingen in de regio’s Rotterdam en Gouda (Bergschenhoek, Moordrecht/Gouda Gouwe Park, Rotterdam Autostrada, Rotterdam Charlois en Rotterdam Spaanse Polder) aan de groei van de onderneming. ROGAM realiseert per jaar ruim 2.000 nieuwe- en gebruikte personen-, bestel- en vrachtwagens en behoort tot de grotere dealers van Mercedes-Benz in Nederland en recent werd ROGAM voor de vierde maal op rij door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’ in het midden- en kleinbedrijf en mag zich daarmee ‘Gold Member’ noemen. Met 60 jaar ervaring ligt er een solide basis voor continuÔteit en voor een nieuwe, uitdagende ambities in de toekomst.

 

1955 - toekomst

Het opvallende beeld dat wij in de campagne rondom ons jubileum gebruiken symboliseert de rijke historie en de uitdagende toekomst van ROGAM. Op de voorgrond staat de Mercedes-Benz 300 SL, die – net als ROGAM - stamt uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Dit sportieve model was qua innovatie en design zijn tijd ver vooruit en werd, dankzij de karaktervolle ‘looks’ en de uitstekende prestaties, een zeer succesvol model. Achter de Mercedes 300 SL staat de Future Truck symbool voor de toekomst. Deze Future Truck is een studiemodel van Mercedes-Benz, voorzien van de nieuwste technologie en het toppunt van innovatie. Het is onze uitdaging om van het succes van het merk Mercedes-Benz ook het succes van ons familiebedrijf ROGAM te maken.

 

 


ROGAM Bedrijfsfilm

Wilt u meer informatie over ROGAM? Bekijk dan de dynamische presentatie waarin u kunt kennismaken met alle facetten van ROGAM.

 

 

 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart