• Bedrijfswagens
  • Trucks

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen die door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Rijksoverheid zijn en worden opgesteld.

De ROGAM vestigingen zijn geopend om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, maar houdt wel rekening met gewijzigde openingstijden. Voor de vestigingen Rotterdam, Dordrecht en Gouda (Moordrecht) is er besloten om de werkplaatsen op zaterdag te sluiten. In Bergschenhoek kunt u op zaterdag nog wel terecht voor service en onderhoud. 


Bekijk hier de gewijzigde openingstijden.

Preventieve maatregelen

Gezien de recente ontwikkelingen hebben wij diverse preventieve maatregelen genomen, zoals geadviseerd door het RIVM.Alle maatregelen omtrent de hygiëne van onze medewerkers en klanten worden strikt nageleefd.

  • Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Dit verwachten wij ook van onze bezoekers.
  • Bij onze vestigingen zijn er mogelijkheden om uw handen te ontsmetten.
  • Wij ontsmetten o.a. uw sleutel(s), deur(en), stuurwiel en eventueel de versnellingspook. Dit is veiliger voor u en voor ons.

Twijfel over uw gezondheid?

Bent u verkouden, hoest u of twijfelt u over uw gezondheid en heeft u een afspraak bij ons staan? Laten we dan even in overleg kijken naar oplossingen. Wellicht kunnen wij dan bijvoorbeeld de auto bij u komen ophalen. 

Contactmogelijkheden

Telefonisch

Het persoonlijke contact zoals u dat van ons gewend bent, is misschien momenteel wat lastiger, toch kunt u ook in deze moeilijke tijd op ons rekenen. Wij staan u zowel graag in onze showroom, als online te woord!

Blijft u liever thuis? Wij zijn zowel online als telefonisch op 010 - 4180400 goed bereikbaar.


Videobellen

Afspraken buiten de deur beperken wij tot een minimum. Heeft u bij ons een Mercedes-Benz bedrijfswagen gezien, waar uw interesse naar uitgaat, dan bieden wij u ook de mogelijkheid aan om te videobellen.

Onze Accountmanager laat u de desbetreffende auto van binnen en buiten zien en u kunt direct al uw vragen stellen.

Wij helpen u graag om deze verbinding tot stand te brengen. U kunt telefonisch contact opnemen op 010 - 4180400 of vul het contactformulier in en kies "Virtuele bezichtiging", dan wij nemen contact met u op.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke en onzekere tijden!

Mocht de situatie in de komende periode wijzigen, waardoor wij eventueel nieuwe maatregelen moeten treffen, dan informeren wij u hier zo spoedig mogelijk over. 

 

Waar bent u naar op zoek?