• Bedrijfswagens
  • Trucks

ROGAM ontvangt certificaat Erkend Schadeherstel.

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel: gegarandeerd goed gerepareerd

ROGAM Bedrijfswagens B.V. heeft uit handen van Jos van Buuren, Mercedes-Benz Vans Nederland, het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel certificaat uitgereikt gekregen. Dit certificaat wordt alleen uitgereikt aan Mercedes-Benz Van ProCenters die zelf of in samenwerking met schadeherstel-bedrijven het schadeherstel volgens de strengste voorgeschreven criteria kunnen uitvoeren. Voor de klanten van ROGAM Bedrijfswagens betekent dit een belangrijke zekerheid: gegarandeerd goed gerepareerd – volgens de Mercedes-Benz veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel is een belangrijk keurmerk. Het merkgarantiecertificaat dat hierbij hoort, staat voor 100% Mercedes-Benz kwaliteit. Dat zit hem in een aantal belangrijke punten. Om te beginnen werkt een gecertificeerde bedrijf volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen van het merk. Bij reparaties maken speciaal opgeleide monteurs gebruik van de specialistische Mercedes-Benz apparatuur en uiteraard ook van Mercedes-Benz originele onderdelen. Het resultaat: een auto die na een reparatie er weer net zo uitziet én veilig is als voor de schade. 


Gegarandeerd goed

Het hoge kwaliteitsniveau van Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel komt ook tot uiting in de garantietermijnen. Voor de reparatie zelf geldt een garantie van maar liefst vier jaar en voor de vervangen onderdelen twee jaar. 


Resultaatgericht samenspel: dealer en schadeherstelbedrijf

Het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat wordt uitgereikt aan het Mercedes-Benz dealerbedrijf en het schadeherstelbedrijf waarmee het Van ProCenter samenwerkt. Dit schept duidelijkheid voor klanten. Ook het schadeherstelbedrijf in kwestie beschikt over personeel dat door Mercedes-Benz is getraind en over alle uitrusting (apparatuur en gereedschappen) die het merk voorschrijft. En mag deze schadeherstel-werkzaamheden uitvoeren voor dit Mercedes-Benz Van ProCenter. Door dit samenspel maken het Van ProCenter en schadeherstelbedrijf “Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel, gegarandeerd goed gerepareerd” altijd waar.

 

Waar bent u naar op zoek?