• Bedrijfswagens
  • Trucks

ROGAM Van ProCenter

Kom nu langs en ontdek de vele voordelen van uw ROGAM Van ProCenter.

Elke dag weer gt u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste oplossing staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Uw ROGAM Van ProCenter zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd. Bij het ROGAM Van ProCenter bent u zeker van voordelen:

U hebt niet zomaar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz bestelwagens. Ook hebben wij een ruime selectie met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder gewenst moment. 

U staat iedere dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstand geen optie is, zijn wij er voor u met reparatie-, onderhouds- en garantie oplossingen die bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven. Bij pech is er onze 24/7 hulpdienst MobiloVan - in heel Europa staan wij voor u klaar.

U bent een expert. En voor uw mobiliteit vertrouwt u op een team van specialisten. onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in uw branche speelt en wat u beweegt. U krijgt maatwerk, ook omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis hebben.

U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat hoeft ook niet als het tijd is voor onderhoud. U profiteert van ruime openingstijden en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wérkt.

Elke dag kan nieuwe uitdagingen brengen. Ook als u tijdelijk extra vervoer nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres. De passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.

 

Waar bent u naar op zoek?