.

Reparatie- & Onderhoudscontracten 

 

Met een reparatie- en onderhoudsovereenkomst blijft uw truck altijd in perfecte conditie. U betaalt maandelijks een vast, gunstig tarief en bent daarmee verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw truck(s).

Op deze manier komt u dus nooit voor vervelende verrassingen te staan. Voor een offerte en alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ROGAM terecht.

ROGAM biedt in samenwerking met Mercedes-Benz CharterWay de volgende pakketten aan: 

  • Basisovereenkomst Reparatie en Onderhoud: met de basisovereenkomst is reparatie en onderhoud standaard goed geregeld. U kunt deze overeenkomst naar wens aanpassen en uitbreiden met een aantal modules: de Service+ Module of Comfort Module.
  • Service+ Module: naast basisreparaties en –onderhoud, zijn met Service + Module ook bijkomende zaken gedekt. Denk bijvoorbeeld aan wettelijke keuringen en het tussentijds bijvullen van olie.
  • Trekker Module: deze module is voor trekkers bedoeld. Hierin wordt een extra aantal belangrijke onderdelen opgenomen, zoals de koppelschotel, licht en lucht en de werklamp.
  • Comfort Module: leun met een ontspannen gevoel achterover wanneer u kiest voor de Comfort Module. Naast de dekking van de Basisovereenkomst en Service+ Module, is ook het onderhoud en de reparatie van accessoires die door de fabriek zijn meegeleverd inbegrepen. Dit zijn bijvoorbeeld de standkachel en het navigatiesysteem.

Tarieven
Het tarief van uw Reparatie- en Onderhoudsovereenkomst hangt van af het model, de kilometrage en de contractduur. Neem contact met ons op voor een offerte die optimaal op uw specifieke bedrijfssituatie aansluit.

 

Indien u meer informatie wenst, vult u dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.