Het ROGAM Trucks Verkoopteam

Voor een optimale samenwerking is een betrouwbaar, vooruitstrevend product en een solide bedrijfswagendealer nodig. De spin in dit web om de samenwerking invulling te geven is de accountmanager. Met de wensen en eisen van ondernemers en de mogelijkheden op producten- en dienstengebied van ROGAM wordt de perfecte oplossing gezocht en ingevuld.

 

De accountmanager is constant op zoek naar het leveren van totaaloplossingen voor de lange termijn. Voor iedere klant speelt hij flexibel en creatief in op de individuele wens.Het onderhouden van de relatie is belangrijk. De accountmanager verplaatst zich in het perspectief van de klant om zo te achterhalen wat de specifieke wensen en mogelijkheden zijn. Zo kunt u zich bezig houden met uw kernactiviteiten, want de accountmanager neemt uw mobiliteitszorg uit handen.

 

De accountmanager vervult ook een specifieke rol binnen de eigen organisatie. Hij bewaakt de dienstverlening die ten behoeve van de klant wordt verricht. Hij is betrokken bij de werkplaats, magazijn en verkoop binnendienst. Het resultaat naar de klant wordt behaald met het ROGAM-team.

 

Wilt u meer weten over Mercedes-Benz trucks of kennismaken met het ROGAM truck verkoopteam? 

Neem dan contact op met één van onze Accountmanagers:

v.l.n.r.: Jon Verburg, Brian Vos, Robert-Jan Tros. 

 

 Robert-Jan Tros  Directeur Trucks & Trailers  r.tros@rogam.nl  06 - 53 915 424
 Brian Vos  FleetBoard specialist  b.vos@rogam.nl  06 - 51 17 26 00
 Jon Verburg  Accountmanager Trucks & Trailers  j.verburg@rogam.nl  06 - 13 34 11 67

 

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen d.m.v. onderstaande formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 


 

 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart