Service 24h

 

Pech of ongevallen? Gelukkig staat ons ROGAM Mercedes-Bens Service24h Team dag en nacht voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bieden geselecteerde Mercedes-Benz dealers u snel hulp in noodgevallen en bij pech onderweg. Mercedes-Benz servicemedewerkers zijn gemiddeld binnen 60 minuten bij u en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. In heel Europa, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

 

Hoe werkt het?

Voor snelle hulp in noodgevallen volstaat het om, waar ook in Europa, te bellen met het gratis nummer 00 800 5 777 77 77. Samen met het telematicasysteem FleetBoardģ en de Service24h wordt een TeleDiagnose uitgevoerd: via het telematicasysteem worden bepaalde voertuiggegevens naar het Customer Assistance Center gestuurd. Van daaruit wordt de dichtst bijgelegen werkplaats van Mercedes-Benz op de hoogte gebracht – zo kent de Service24h-collega vaak de oorzaak van het defect al voordat hij onderweg is naar uw Mercedes-Benz truck.

 

Service24h-hotline:

00 800 5 777 77 77 

 

ROGAM Bedrijfswagens is dť Mercedes-Benz Truckdealer met de "Beste Truck Service 24 uur"!

Op 11 december 2018 vond het jaarlijkse eindejaarsevent van Mercedes-Benz Trucks NL plaats. Tijdens dit event werd teruggekeken op het afgelopen jaar. Een vast item op de avond is dealers in het zonnetje te zetten die een bijzonder prestatie geleverd hebben in het afgelopen jaar. Dit doen ze door prestaties in categorieŽn te verdelen en daarvan de beste dealers in desbetreffende categorie te benoemen.

 

In de categorie "Beste Truck Service 24 uur vestiging 2018" waren de ROGAM vestigingen zeer goed vertegenwoordigd. Alle ROGAM bedrijfswagen vestigingen, Bergschenhoek, Moordrecht en Rotterdam Spaanse Polder, stonden in tussen de 8 genomineerden van 52 vestigingen in Nederland, waarbij twee vestigingen zich duidelijk onderscheiden t.o.v. de rest van Nederland. ROGAM Moordrecht is als tweede geŽindigd en ROGAM Rotterdam Spaanse Polder als eerste!!


We kunnen met recht spreken dat ROGAM Bedrijfswagens dť Mercedes-Benz Truckdealer is met de "Beste Trucks Service 24 uur".

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart