.

ROGAM Dordrecht / Truck & Trailer Groep Rijnmond


ROGAM en Truck & Trailer Groep Rijnmond

Naast het officiële Mercedes-Benz dealerschap voor verkoop, service en onderdelen, zijn we in 2015 gestart met de Truck & Trailer Groep Rijnmond. Truck & Trailer Groep Rijnmond (TTGR) is één van de vier partners die de landelijke organisatie Truck & Trailer Groep Nederland vertegenwoordigd voor Zuid-West Nederland.

 

Truck & Trailer Groep Nederland (TTGN) vertegenwoordigt verschillende merken trailers, waaronder Kögel, Talson, Freuhauf, Rojo en VéDéCar en met de vier partners bieden we een landelijk service netwerk met 23 vestigingen, zodat we optimaal in kunnen spelen op alle transportbehoeften van onze relaties. Voor meer informatie, klik hier.

 

Truck en Trailer Groep Nederland

Truck en Trailer Groep Nederland is opgericht in 2012 en is niet meer weg te denken uit de wereld van transport en logistiek. Truck & Trailer Groep is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van trailers van de merken Kögel, VéDéCar, Fruehauf, Rojo en Talson.

De verkoop van trailers wordt in Nederland verzorgd door vier autonome partners, Truck & Trailer Groep Rijnmond (ROGAM), Truck & Trailer Groep Zwolle, Truck & Trailer Groep Beverwijk en Truck & Trailer Groep Waalwijk. Naast de verkoop van trailers zijn de Truck & Trailer Groep partners de leverancier van Truck en Trailer onderdelen in Nederland.

Truck & Trailer Groep Rijnmond Team:

     

Wilco van Houdenhoven

Bedrijfsleider

Tel: 06 - 23 04 10 04

Email: w.van.houdenhoven@rogam.nl

Kaj Kuijvenhoven

Bedrijfsleider

Tel: 06 22 07 67 18

Email: k.kuijvenhoven@rogam.nl

Brian Vos

Accountmanager Trailers

Tel: 078 - 63 24 188

Email: b.vos@rogam.nl 

 

Mark Schippers

Service Adviseur
Tel: 078 - 63 24 188

Email: m.schippers@rogam.nl

Maico Veen

Service Adviseur Junior

Tel: 078 - 63 24 188

Email: m.veen@rogam.nl

Peter de Jong

Magazijn Medewerker

Tel: 078 - 63 24 188

Email: magazijn.dordrecht@rogam.nl


Brochures: 


Truck & Trailer Groep Nederland Brochure 

Truck & Trailer Groep Rijnmond Flyer


Indien u meer informatie wenst, vult u dan onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.