De Canter. Made for business.


Uw partner voor alle branches. De Canter maakt zich overal nuttig - van de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector.

 

Eťn Canter, legio mogelijkheden. Ongeacht waarvoor u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd.

Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.

 

Milieubewust en zuinig. 

Dankzij het efficiŽntiepakket ECOFFICIENCY zorgt de Canter voor een brandstofbesparing tot 9 % ten opzichte van het vorige model. Bovendien biedt FUSO met de Canter Eco Hybrid de eerste hybride vrachtwagen aan die zich terugbetaalt. Deze vrachtwagen bewijst wereldwijd dagelijks hoe efficiŽnt hij is. De innovaties zorgen er namelijk voor dat u elke rit zo rendabel mogelijk onderweg bent.

 

Visie op vooruitgang standaard. 

Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met ťťn doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien.


 


 

Wilt u meer informatie ontvangen over FUSO, vul dan onderstaand formulier in: 

 
 
 
 
 
 
 


  


 

Wilt u meer weten over FUSO of kennismaken met het ROGAM verkoopteam? Neem dan contact op met onze Accountmanager:

Jon Verburg

Accountmanager Trucks & Trailers

E: j.verburg@rogam.nl

Tel: 06 - 13 34 11 67 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart