Nieuwe en gebruikte trucks van ROGAM en TruckStore


Wij leveren u nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz trucks. Klik op de onderstaande button om direct onze trucks uit voorraad te bekijken.

Natuurlijk stellen wij iedere truck samen op basis van de wensen van de klant. 


Het kan soms zo zijn dat het aanschaffen van een nieuwe truck niet de beste optie. Het kan lonen om stil te staan bij de voordelen van een gebruikte truck. ROGAM beschikt, in samenwerking met TruckStore, over een zeer groot aanbod van gebruikte trucks. Kiest u hiervoor, dan krijgt u de uitstekende service van ROGAM er uiteraard bij!Trucks van ROGAM


Landelijke Voorraad Gebruikte TrucksTijdelijke piek of spoed?
Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom een jong gebruikte truck de beste oplossing is. Of het nu het opvangen van een tijdelijke piek, de vereiste van directe inzetbaarheid, of simpelweg dat een nieuwe truck niet noodzakelijk is. Wij horen graag meer over uw specifieke situatie zodat we u optimaal kunnen adviseren!

Het grootste aanbod, dus altijd raak!
ROGAM beschikt via de 27 TruckStore vestigingen verspreid door Europa over een grote, overzichtelijke voorraad trucks in bijna alle denkbare configuraties. We vinden dus praktisch altijd de trucks die u nodig heeft. En staan deze nog niet in Nederland? Dan regelen we dat direct! De trucks van TruckStore zijn onderverdeeld in drie klassen (goud, zilver en brons), gebaseerd op zaken als de kilometerstand, de leeftijd en een uitgebreide keuring.


  


Wilt u meer weten over Mercedes-Benz trucks of kennismaken met het ROGAM truck verkoopteam? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers:


 

Robert-Jan Tros

Directeur Trucks & Trailers

E: r.tros@rogam.nl

Tel: 06 - 53 91 54 24 


Jon Verburg

Accountmanager Trucks & Trailers

E: j.verburg@rogam.nl

Tel: 06 - 13 34 11 67  

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart