Bandenwissel

Om slijtage van uw banden te minimaliseren, is het verstandig om uw winterbanden in het voorjaar om te ruilen voor zomerbanden. Wij verzorgen deze bandenwissel graag en slaan tevens de set banden die u niet gebruikt op onder de juiste omstandigheden! Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor complete wielensets, losse banden en velgen. 

 

Scherpe Tarieven
ROGAM hanteert zeer scherpe tarieven voor het wisselen van uw zomerbanden en de opslag van uw set wielen (prijzen incl. btw):

  • Bandenwissel € 70,25,- (excl. btw)
  • Bandenwissel + opslag (incl. balanceren) € 119,85,- (excl. btw)
  • Opslag (per seizoen winter/zomer) € 49,60,- (excl. btw)
  • Wielenwissel € 48,76,- (excl. btw)
  • Wielenwissel + opslag € 98,35,- (excl. btw)

 

Zijn uw banden toe aan vervanging? Dan is dit hťt moment om nieuwe banden aan te schaffen. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Goede banden met voldoende profiel zijn essentieel voor uw veiligheid. Of u nu in een bui terechtkomt of onderweg bent naar uw vakantiebestemming. Een goede band met voldoende profiel is onmisbaar. De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Voor een maximale veiligheid adviseren wij u echter om uw winterbandenbanden te laten vervangen bij een profieldiepte van 4 mm. Met minder profiel verliest een band zijn winterse eigenschappen.

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding 4 halen = 3 betalen!


 Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op een afspraak in te plannen: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart