ServiceCare ExtendedWarranty 

 

De extra zekerheden van ExtendedWarranty


Geen onvoorziene reparatiekosten. Dat is het veilige gevoel van fabrieksgarantie. ExtendedWarranty is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden. U heeft geen eigen risico en de voorwaarden zijn transparant en aantrekkelijk.

 

Inhoud van het pakket 

Mercedes-Benz ExtendedWarranty dekt nagenoeg alle hoofdcomponenten (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief Mercedes PRO Adapter*.

 

Aanschaf ServiceCare ExtendedWarranty

ServiceCare ExtendedWarranty kan worden aangeschaft bij een nieuw of gebruikt voertuig, op voorwaarde dat het voertuig wordt onderhouden in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant.

 

De voordelen van ExtendedWarranty

 

  • Reparaties worden uitgevoerd bij de Mercedes-Benz dealer door goed getrainde Mercedes-Benz technici. Er worden kwalitatief hoogwaardige onderdelen gebruikt waarop de Mercedes-Benz onderdelengarantie van toepassing is.
  • Verlengd garantiepakket voor onverwachte reparaties.
  • ExtendedWarranty is overdraagbaar naar de volgende eigenaar.
  • Europese dekking.
  • De looptijd is maximaal 5 jaar met een kilometrage tot 250.000 km.

 

<< MAAK HIER UW PERSOONLIJKE BEREKENING

 

*Mercedes PRO: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten (Citan & X-Klasse uitgesloten). Heeft u vragen? Vraag onze service-adviseurs naar de voorwaarden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart