Stay connected met Mercedes PRO


Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten. Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiŽnter te maken.


Mercedes PRO bundelt daarbij alle diensten die relevant zijn voor u op een webgebaseerd platform. In het begin zullen geselecteerde diensten beschikbaar zijn en vervolgens worden die voortdurend uitgebreid en individueel aan u aangepast. Het is ons doel om uw behoeften met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieŽn te verbinden en ze op een intelligente manier in uw beroepsactiviteiten te integreren.


  • Leidt uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier
  • Werk efficiŽnter en doelgerichter
  • Behoudt het overzicht
Onze oplossingen

 

Mercedes PRO: Stap voor stap naar succes.

Mercedes PRO begint met de professionele connectiviteit- en fleetsystemen van Mercedes PRO connect2, het slimme communicatiesysteem voor fleet managers met hun voertuigen.Stap voor stap wordt Mercedes PRO uitgebreid met talrijke oplossingen die uw activiteiten nog efficiŽnter maken:van de op de behoefte afgestemde transportoplossingen en de ondersteuning van een efficiŽnt en vooruitziend voertuiggebruik tot informatie via nieuwe ontwikkelingen, financieringsoplossingen op maat en flexibele en individuele mobiliteitsopties.
  

Connectiviteit met een brede visie

 

Doeltreffender op alle vlakken met Mercedes PRO connect.

Geef uw beroepsactiviteiten op een eenvoudigere en efficiŽntere manier vorm: met de professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect. De innovatieve diensten verbinden fleetmanager, bestuurder en voertuig op intelligente wijze met elkaar en helpen de efficiŽntie en de productiviteit van uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

 

Kom meer te weten over Mercedes PRO connect – en hoe u ermee van start gaat.


Bekijk de nieuwe Sprinter

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart