MobiloVan

Uw snelle en gratis pechhulp.


Bij Mercedes-Benz is uw mobiliteit onze drijfveer. Wie beroepsmatig onderweg is, moet zeker zijn dat hij aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat u verder kunt rijden bij een technisch defect en startproblemen. MobiloVan biedt snelle hulp door een monteur ter plaatse, of er kan een vergoeding voor de taxi- of hotelkosten geregeld worden of een vervangend voertuig beschikbaar gesteld worden.


Tot 30 jaar zekerheid.
Er bestaan heel wat mobiliteitsdiensten. Maar Mercedes-Benz MobiloVan is bijzonder: door regelmatig onderhoud volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften kunt u tot 30 jaar zorgeloos rijden. Daardoor staan uw Citan, Vito of Sprinter praktisch onophoudelijk voor u klaar. En: ook medewerkers die met uw voertuig onderweg zijn, kunnen van de diensten gebruikmaken.


Stopt niet aan de grens.
Mercedes-Benz beschikt over een van de dichtste servicenetwerken in Europa. Ongeveer 3.000 Mercedes-Benz servicepartners helpen u bij een pechgeval snel weer op weg.. Professioneel en de klok rond. Op de wegen van vrijwel heel Europa kunt u gebruik maken van de diensten van Mercedes-Benz MobiloVan.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart