Mercedes-Benz Rescue Card

 

Met de keuze voor Mercedes-Benz, weet men zich beschermd door de best denkbare standaard en optioneel geleverde veiligheidsvoorzieningen, zoals kreukelzones, ABS, airbags, ESP en nog veel meer. TechnologieŽn die Mercedes-Benz destijds als eerste introduceerde.

 

Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieŽn die de veiligheid nog verder kunnen verhogen. De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken.

Mocht zich ooit een noodsituatie voordoen, dan is het zaak dat hulpverleners alle mogelijke informatie over het voertuig tot hun beschikking hebben. De Rescue Card verschaft deze informatie in ťťn oogopslag. Zo zien hulpverleners direct waar zich airbags, accu, tank, elektrische leidingen, drukcilinders . Met deze informatie kunnen de hulpverleners dan de inzittenden veilig uit de auto halen en direct hulp verlenen aan alle inzittenden. Zo draagt de Rescue Card een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van de inzittenden en hulpverleners.

 

Sinds september 2013 voorziet Mercedes-Benz alle nieuwe voertuigen van deze Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Deze Rescue Card is ook beschikbaar voor oudere Mercedes-Benz voertuigen vanaf het bouwjaar 1990. Wilt u uw voertuig laten voorzien van deze Rescue Card dat kan simpelweg door een afspraak te maken bij uw ROGAM vestiging. Natuurlijk wordt het bevestigen van deze Rescue Card door ROGAM gratis voor u gedaan.

 

Klik hier voor het overzicht van alle ROGAM vestigingen

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart